Romelu Lukaku legt vandaag medische testen af bij zijn nieuwe club Chelsea. Volgens zijn vader Roger is de 18-jarige spits niet bang van de zware concurrentie bij de Londense club. Op zijn Facebookpagina plaatste Lukaku een foto van hemzelf in de Eurostar, op weg naar Londen.

Dinsdag sluit Lukaku aan bij de kern van de Rode Duivels, die woensdag vriendschappelijk in en tegen Slovenië voetbalt, zo staat te lezen op zijn officiële website. Een officiële voorstelling van Lukaku in Londen volgt later deze week.

Concurrentie

Lukaku zal bij Chelsea voor zijn plaatsje in de aanval moeten strijden met spelers als Fernando Torres, Didier Drogba, Nicolas Anelka, Salomon Kalou en Daniel Sturridge. "Romelu heeft respect voor die spelers. Maar bang is hij niet", zei Roger Lukaku zondagavond in het VTM-nieuws. "Zoals ik hem ken, gaat hij zich door de concurrentie alleen nog tien keer harder inzetten."

"Hij zal ook bij Chelsea zijn stempel willen drukken, zoals hij dat tot het einde bij Anderlecht gedaan heeft. Vrijdag wist hij al dat hij naar Chelsea zou gaan. Toch gaf hij tegen KV Mechelen echt nog alles voor de club waar hij van houdt. Daar moet ik chapeau voor zeggen." (Belga/KVDA)

Romelu Lukaku legt vandaag medische testen af bij zijn nieuwe club Chelsea. Volgens zijn vader Roger is de 18-jarige spits niet bang van de zware concurrentie bij de Londense club. Op zijn Facebookpagina plaatste Lukaku een foto van hemzelf in de Eurostar, op weg naar Londen. Dinsdag sluit Lukaku aan bij de kern van de Rode Duivels, die woensdag vriendschappelijk in en tegen Slovenië voetbalt, zo staat te lezen op zijn officiële website. Een officiële voorstelling van Lukaku in Londen volgt later deze week. Concurrentie Lukaku zal bij Chelsea voor zijn plaatsje in de aanval moeten strijden met spelers als Fernando Torres, Didier Drogba, Nicolas Anelka, Salomon Kalou en Daniel Sturridge. "Romelu heeft respect voor die spelers. Maar bang is hij niet", zei Roger Lukaku zondagavond in het VTM-nieuws. "Zoals ik hem ken, gaat hij zich door de concurrentie alleen nog tien keer harder inzetten." "Hij zal ook bij Chelsea zijn stempel willen drukken, zoals hij dat tot het einde bij Anderlecht gedaan heeft. Vrijdag wist hij al dat hij naar Chelsea zou gaan. Toch gaf hij tegen KV Mechelen echt nog alles voor de club waar hij van houdt. Daar moet ik chapeau voor zeggen." (Belga/KVDA)