Romelu Lukaku trekt momenteel met zijn club Chelsea door Azië om oefenduels af te werken in Thailand, Maleisië en Indonesië. In de marge van die tournee liet Lukaku zich alvast ontglippen dat hij veel verwacht van het nieuwe voetbalseizoen.

"Ik heb altijd gezegd dat ik op mijn 21e bij de beste spelers van de wereld wil horen. Ik ben er nu 20. Dit is dus een beslissend jaar voor mij. Ik heb mij dat doel gesteld en wil dat graag bereiken." Lukaku liet verstaan niet onder de indruk te zijn van Fernando Torres en Demba Ba die op zijn positie spelen. "De concurrentie is nu eenmaal moordend bij een topclub. Ik ervaar dat hoe groter de concurrentie onder de spelers is, hoe beter die ook presteren. Dat geldt dus ook voor mij."

"De bal ligt uiteindelijk in je eigen kamp", vervolgt Lukaku "Als je een basisplaats in het team wil opeisen, moet je de trainer constant weten te overtuigen, op en naast het veld, alsook op het oefenveld."

Het voorbije seizoen is Lukaku door Chelsea uitgeleend aan West Bromwich Albion waar hij in 38 wedstrijden, 17 doelpunten scoorde. Het opkomend seizoen mag hij 'The Blues' overtuigen van zijn kunnen. (Belga/INM) Herbeleef de 17 goals die Lukaku voor West Bromwich maakte :

Romelu Lukaku trekt momenteel met zijn club Chelsea door Azië om oefenduels af te werken in Thailand, Maleisië en Indonesië. In de marge van die tournee liet Lukaku zich alvast ontglippen dat hij veel verwacht van het nieuwe voetbalseizoen. "Ik heb altijd gezegd dat ik op mijn 21e bij de beste spelers van de wereld wil horen. Ik ben er nu 20. Dit is dus een beslissend jaar voor mij. Ik heb mij dat doel gesteld en wil dat graag bereiken." Lukaku liet verstaan niet onder de indruk te zijn van Fernando Torres en Demba Ba die op zijn positie spelen. "De concurrentie is nu eenmaal moordend bij een topclub. Ik ervaar dat hoe groter de concurrentie onder de spelers is, hoe beter die ook presteren. Dat geldt dus ook voor mij." "De bal ligt uiteindelijk in je eigen kamp", vervolgt Lukaku "Als je een basisplaats in het team wil opeisen, moet je de trainer constant weten te overtuigen, op en naast het veld, alsook op het oefenveld." Het voorbije seizoen is Lukaku door Chelsea uitgeleend aan West Bromwich Albion waar hij in 38 wedstrijden, 17 doelpunten scoorde. Het opkomend seizoen mag hij 'The Blues' overtuigen van zijn kunnen. (Belga/INM) Herbeleef de 17 goals die Lukaku voor West Bromwich maakte :