Romelu Lukaku (18) heeft gisteren zijn eerste doelpunt voor Chelsea gemaakt, zij het wel voor de beloften. De Rode Duivel, die nog maar weinig mocht spelen in de A-kern van Chelsea, speelde een verdienstelijke partij en maakte iets voor het uur de tweede treffer voor de Blues. Hij kon de nederlaag tegen de Wolves echter niet voorkomen, 2-3 werd het.

De hoofdmacht van Chelsea neemt het woensdag op Stamford Bridge op de derde speeldag van de groepsfase van de Champions League op tegen de Belgische landskampioen RC Genk. Lukaku zal er niet bijzijn, want hij werd door coach Andre Villas-Boas niet geselecteerd voor de groepsfase van het kampioenenbal. (Belga/KVDA)

Romelu Lukaku (18) heeft gisteren zijn eerste doelpunt voor Chelsea gemaakt, zij het wel voor de beloften. De Rode Duivel, die nog maar weinig mocht spelen in de A-kern van Chelsea, speelde een verdienstelijke partij en maakte iets voor het uur de tweede treffer voor de Blues. Hij kon de nederlaag tegen de Wolves echter niet voorkomen, 2-3 werd het.De hoofdmacht van Chelsea neemt het woensdag op Stamford Bridge op de derde speeldag van de groepsfase van de Champions League op tegen de Belgische landskampioen RC Genk. Lukaku zal er niet bijzijn, want hij werd door coach Andre Villas-Boas niet geselecteerd voor de groepsfase van het kampioenenbal. (Belga/KVDA)