Tot voor kort bestond de portefeuille van Roc Nation Sports enkel uit basketballers (NBA), American footballers (NFL), baseballers (MLB) en boksers. Het managementkantoor voegde daar onlangs de Duitse verdediger Jérôme Boateng (Bayern München) aan toe.

De bekende rapper en zakenman Jay-Z zet zo zijn veroveringstocht in de sportwereld voort. De Amerikaan probeerde ook Lukaku's ploegmaat bij Manchester United Marcus Rashford te strikken, maar ving bot. Lukaku ging wel in op het bod van Beyoncés wederhelft. Jay-Z zou de Rode Duivel onlangs in New York hebben ontmoet.

Jay-Z richtte Roc Nation Sports, dat zich specialiseert in de belangen van sporters, op in 2013.

De 24-jarige Lukaku, die afgelopen voor een prijs van 85 miljoen euro van Everton naar Man U verkaste, lijkt zijn club nog niet meteen te willen verlaten. Zijn deelname aan het WK in Rusland zal hoe dan ook een invloed hebben op zijn marktwaarde.

Tot voor kort bestond de portefeuille van Roc Nation Sports enkel uit basketballers (NBA), American footballers (NFL), baseballers (MLB) en boksers. Het managementkantoor voegde daar onlangs de Duitse verdediger Jérôme Boateng (Bayern München) aan toe. De bekende rapper en zakenman Jay-Z zet zo zijn veroveringstocht in de sportwereld voort. De Amerikaan probeerde ook Lukaku's ploegmaat bij Manchester United Marcus Rashford te strikken, maar ving bot. Lukaku ging wel in op het bod van Beyoncés wederhelft. Jay-Z zou de Rode Duivel onlangs in New York hebben ontmoet. Jay-Z richtte Roc Nation Sports, dat zich specialiseert in de belangen van sporters, op in 2013. De 24-jarige Lukaku, die afgelopen voor een prijs van 85 miljoen euro van Everton naar Man U verkaste, lijkt zijn club nog niet meteen te willen verlaten. Zijn deelname aan het WK in Rusland zal hoe dan ook een invloed hebben op zijn marktwaarde.