Maakt Ronald Vargas morgenavond zijn debuut voor Anderlecht? Trainer Ariël Jacobs heeft de Venezolaan opgenomen in de selectie voor de bekerwedstrijd tegen tweedeklasser Lommel United.

Vargas traint intussen bijna drie weken mee met de groep en lijkt klaar voor zijn grote debuut, meldt Anderlecht op zijn website.

"Rekening houdend met ons drukke programma is het moeilijk om oefenwedstrijden in te lassen, dus moeten we hem wel brengen in een match met inzet", zei Jacobs op de persconferentie. "Op fysiek vlak gaat het goed, hij heeft een goeie conditie en staat na twee, drie weken groepstraining veel verder dan gehoopt."

Fernando Canesin Matos, Cheikhou Kouyaté en Milan Jovanovic raken niet tijdig fit voor de bekerpartij tegen Lommel, maar zouden wel de competitiewedstrijd van zondag tegen Beerschot halen. (KVDA)

De selectie van RSCA: Biglia, Diogo, Deschacht, De Sutter, Gillet, Iakovenko, Juhasz, Kabasele, Kanu, Kljestan, Marecek, Odoi, Praet, Proto, Roef, Safari, Schollen, Suarez, Vargas, Wasilewski

Lommel United - RSC Anderlecht begint om 20u45 en is live te volgen op Sporza.

Maakt Ronald Vargas morgenavond zijn debuut voor Anderlecht? Trainer Ariël Jacobs heeft de Venezolaan opgenomen in de selectie voor de bekerwedstrijd tegen tweedeklasser Lommel United. Vargas traint intussen bijna drie weken mee met de groep en lijkt klaar voor zijn grote debuut, meldt Anderlecht op zijn website. "Rekening houdend met ons drukke programma is het moeilijk om oefenwedstrijden in te lassen, dus moeten we hem wel brengen in een match met inzet", zei Jacobs op de persconferentie. "Op fysiek vlak gaat het goed, hij heeft een goeie conditie en staat na twee, drie weken groepstraining veel verder dan gehoopt." Fernando Canesin Matos, Cheikhou Kouyaté en Milan Jovanovic raken niet tijdig fit voor de bekerpartij tegen Lommel, maar zouden wel de competitiewedstrijd van zondag tegen Beerschot halen. (KVDA)