Ronaldinho en de 'no look-pass' (de andere kant opkijken om de tegenstander te foppen, zoals de naam zelf zegt) zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. In een galawedstrijd voor de voormalige Marokkaanse vedette Mustapha Hadji (o.a. ex-Coventry en -Aston Villa) schudde de intussen 35-jarige Braziliaan er nog een uit het boekje uit zijn sloffen: een perfecte lob over de verdediging, terwijl hij achter zich keek.

Ronaldinho, die in Europa voor onder andere Paris SG, FC Barcelona en AC Milan speelde, zit zonder club sinds hij deze zomer zijn contract bij Fluminense verbrak, maar is nog niet van plan om zijn schoenen definitief op te bergen. (KVDA)

Ronaldinho en de 'no look-pass' (de andere kant opkijken om de tegenstander te foppen, zoals de naam zelf zegt) zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. In een galawedstrijd voor de voormalige Marokkaanse vedette Mustapha Hadji (o.a. ex-Coventry en -Aston Villa) schudde de intussen 35-jarige Braziliaan er nog een uit het boekje uit zijn sloffen: een perfecte lob over de verdediging, terwijl hij achter zich keek.Ronaldinho, die in Europa voor onder andere Paris SG, FC Barcelona en AC Milan speelde, zit zonder club sinds hij deze zomer zijn contract bij Fluminense verbrak, maar is nog niet van plan om zijn schoenen definitief op te bergen. (KVDA)