De Braziliaanse voetballer Ronaldo heeft, na het ondergaan van een DNA-test, toegeven dat hij de vader is van Alex, een vijfjarig jongetje uit Singapore.

"De uitslag van de test bevestigde het vermoeden dat ik had toen ik Alex zag," maakte Ronaldo dinsdag bekend via Twitter. "Alex is mijn zoon. Ik zal me altijd als zijn vader gedragen."

Tokio

Alex is geboren in Japan en leeft ondertussen in Singapore, maar heeft wel de Braziliaanse nationaliteit. De moeder van het vijfjarig jongetje, Michele Umezu, probeert al sinds 2009 Ronaldo te laten erkennen als wettelijke vader en eist alimentatie.

Umezu zegt dat ze Ronaldo ontmoette tijdens een feest in Tokio, naar aanleiding van het WK voetbal van 2002 in Japan en Zuid-Korea. Twee jaar later, toen 'Il Fenomeno' met Real Madrid op tournee was in Japan, zocht hij haar opnieuw op en werd ze zwanger van hem.

Naast Alex heeft de 34-jarige Ronaldo nog drie kinderen: de tienjarige Ronald (uit zijn huwelijk met Milene Rodriguez) en Maria Sophia (21 maanden) en Maria Alice (8 maanden) uit zijn huidige huwelijk met Bia Anthony.

Topspits

Ronaldo, wiens volledige naam Ronaldo Luiz Nazario de Lima is, speelt momenteel bij Corinthians in Brazilië. Eerder maakte hij het mooie weer bij topclubs als FC Barcelona, Inter Milaan, Real Madrid en AC Milan.

Hij werd drie keer verkozen tot FIFA Wereldvoetballer van het Jaar en wordt beschouwd als een van de beste spitsen aller tijden.

De Braziliaanse voetballer Ronaldo heeft, na het ondergaan van een DNA-test, toegeven dat hij de vader is van Alex, een vijfjarig jongetje uit Singapore. "De uitslag van de test bevestigde het vermoeden dat ik had toen ik Alex zag," maakte Ronaldo dinsdag bekend via Twitter. "Alex is mijn zoon. Ik zal me altijd als zijn vader gedragen." Tokio Alex is geboren in Japan en leeft ondertussen in Singapore, maar heeft wel de Braziliaanse nationaliteit. De moeder van het vijfjarig jongetje, Michele Umezu, probeert al sinds 2009 Ronaldo te laten erkennen als wettelijke vader en eist alimentatie. Umezu zegt dat ze Ronaldo ontmoette tijdens een feest in Tokio, naar aanleiding van het WK voetbal van 2002 in Japan en Zuid-Korea. Twee jaar later, toen 'Il Fenomeno' met Real Madrid op tournee was in Japan, zocht hij haar opnieuw op en werd ze zwanger van hem. Naast Alex heeft de 34-jarige Ronaldo nog drie kinderen: de tienjarige Ronald (uit zijn huwelijk met Milene Rodriguez) en Maria Sophia (21 maanden) en Maria Alice (8 maanden) uit zijn huidige huwelijk met Bia Anthony. Topspits Ronaldo, wiens volledige naam Ronaldo Luiz Nazario de Lima is, speelt momenteel bij Corinthians in Brazilië. Eerder maakte hij het mooie weer bij topclubs als FC Barcelona, Inter Milaan, Real Madrid en AC Milan. Hij werd drie keer verkozen tot FIFA Wereldvoetballer van het Jaar en wordt beschouwd als een van de beste spitsen aller tijden.