Na de met 3-4 verloren Clasico tegen FC Barcelona heeft Gouden Bal Cristiano Ronaldo zijn kritiek niet gespaard. "Sommige mensen wilden blijkbaar niet dat Real Madrid won. Ik ben ervan overtuigd dat die mensen ook liever FC Barcelona kampioen zien worden dan ons. Ik ben hier nu vijf jaar en ik weet goed genoeg hoe de vork in de steel zit in het Spaanse voetbal", sneerde de Portugese superster.

Het mikpunt van Ronaldo's kritiek was scheidsrechter Undiano Mallenco, die onder andere drie strafschoppen floot. "Ik wil geen excuses zoeken voor onze nederlaag, maar de scheidsrechter heeft toch enkele betwistbare beslissingen genomen. Volgens mij haalt hij niet het niveau om dergelijke geladen wedstrijden te leiden", vindt CR7.

De fase die Ronaldo het meest tegen de borst stootte, was de rode kaart die Sergio Ramos kreeg voor een fout op Neymar en de daaraan verbonden strafschop.

Een fase waar Ronaldo het dan weer niet over had, was de eveneens discutabele strafschop die zijn ploeg kreeg. Barcelona-verdediger Dani Alves haalde de Portugees buiten het strafschopgebied neer, maar toch belandde de bal op de stip.

In de stand deelt Real Madrid de eerste plaats met stadsgenoot Atletico. Beide ploegen hebben 70 punten op de teller staan. Barcelona volgt op één punt met 69 eenheden. (Belga/INM)

Na de met 3-4 verloren Clasico tegen FC Barcelona heeft Gouden Bal Cristiano Ronaldo zijn kritiek niet gespaard. "Sommige mensen wilden blijkbaar niet dat Real Madrid won. Ik ben ervan overtuigd dat die mensen ook liever FC Barcelona kampioen zien worden dan ons. Ik ben hier nu vijf jaar en ik weet goed genoeg hoe de vork in de steel zit in het Spaanse voetbal", sneerde de Portugese superster. Het mikpunt van Ronaldo's kritiek was scheidsrechter Undiano Mallenco, die onder andere drie strafschoppen floot. "Ik wil geen excuses zoeken voor onze nederlaag, maar de scheidsrechter heeft toch enkele betwistbare beslissingen genomen. Volgens mij haalt hij niet het niveau om dergelijke geladen wedstrijden te leiden", vindt CR7. De fase die Ronaldo het meest tegen de borst stootte, was de rode kaart die Sergio Ramos kreeg voor een fout op Neymar en de daaraan verbonden strafschop. Een fase waar Ronaldo het dan weer niet over had, was de eveneens discutabele strafschop die zijn ploeg kreeg. Barcelona-verdediger Dani Alves haalde de Portugees buiten het strafschopgebied neer, maar toch belandde de bal op de stip. In de stand deelt Real Madrid de eerste plaats met stadsgenoot Atletico. Beide ploegen hebben 70 punten op de teller staan. Barcelona volgt op één punt met 69 eenheden. (Belga/INM)