De schade aan Ronaldo's knie lijkt uit de eerste onderzoeken mee te vallen. Een verrekking in de binnenband van zijn linkerknie houdt hem een maand aan de kant. Daardoor mist hij niet de competitiestart met zijn ploeg Real Madrid. De Europese supercup tegen Sevilla op 9 augustus komt wel in het gedrang.

In de EK-finale moest topvoetballer Ronaldo al na 18 minuten wenend gewisseld worden na een hard duel met Dimitri Payet. Een nieuw Portugees voetbaldrama leek in de maak, tot Eder in de 109de minuut de winning goal tegen de netten joeg. Met die treffer schonk hij Portugal zijn eerste Europese titel uit de geschiedenis en vulde Ronaldo een grote lacune op zijn zo al indrukwekkende palmares op.

De schade aan Ronaldo's knie lijkt uit de eerste onderzoeken mee te vallen. Een verrekking in de binnenband van zijn linkerknie houdt hem een maand aan de kant. Daardoor mist hij niet de competitiestart met zijn ploeg Real Madrid. De Europese supercup tegen Sevilla op 9 augustus komt wel in het gedrang. In de EK-finale moest topvoetballer Ronaldo al na 18 minuten wenend gewisseld worden na een hard duel met Dimitri Payet. Een nieuw Portugees voetbaldrama leek in de maak, tot Eder in de 109de minuut de winning goal tegen de netten joeg. Met die treffer schonk hij Portugal zijn eerste Europese titel uit de geschiedenis en vulde Ronaldo een grote lacune op zijn zo al indrukwekkende palmares op.