Nani ging in de 18e minuut vol door op de rechtervoet van Di Maria. De Argentijn lag enkele minuten te kermen van de pijn, maar speelde op vraag van de Argentijnse bondscoach Gerardo Martino toch verder. Later in de wedstrijd werd hij toch vervangen door Carlos Tevez.

Röntgenfoto's

Martino bevestigde intussen dat Di Maria röntgenfoto's heeft laten nemen, maar zegt dat de blessure niet al te ernstig lijkt. 'Het was een harde trap, de huid is een beetje kapot. We evalueren de röntgenfoto's nog, maar we denken niet dat het zeer erg is.'

Zelf zei Di Maria te hopen dat 'de zwelling niet erger wordt en dat ik komend weekend kan spelen (tegen Arsenal, nvdr.)'

Dat hoopt ook Manchester United-manager Louis van Gaal, die met onder andere David de Gea, Daley Blind, Michael Carrick, Radamel Falcao en Marcos Rojo al een goed gevulde ziekenboeg heeft.

'Ploegmaats'

De club van Rode Duivels Marouane Fellaini en Adnan Januzaj nam Di Maria afgelopen zomer voor 75 miljoen euro over van Real Madrid. De 26-jarige Argentijn is daarmee de duurste aankoop ooit van ManU.

Ook de Portugees Nani is nog eigendom van Manchester United, maar wordt dit seizoen uitgeleend aan Sporting Lissabon.

Nani ging in de 18e minuut vol door op de rechtervoet van Di Maria. De Argentijn lag enkele minuten te kermen van de pijn, maar speelde op vraag van de Argentijnse bondscoach Gerardo Martino toch verder. Later in de wedstrijd werd hij toch vervangen door Carlos Tevez.Martino bevestigde intussen dat Di Maria röntgenfoto's heeft laten nemen, maar zegt dat de blessure niet al te ernstig lijkt. 'Het was een harde trap, de huid is een beetje kapot. We evalueren de röntgenfoto's nog, maar we denken niet dat het zeer erg is.' Zelf zei Di Maria te hopen dat 'de zwelling niet erger wordt en dat ik komend weekend kan spelen (tegen Arsenal, nvdr.)'Dat hoopt ook Manchester United-manager Louis van Gaal, die met onder andere David de Gea, Daley Blind, Michael Carrick, Radamel Falcao en Marcos Rojo al een goed gevulde ziekenboeg heeft.De club van Rode Duivels Marouane Fellaini en Adnan Januzaj nam Di Maria afgelopen zomer voor 75 miljoen euro over van Real Madrid. De 26-jarige Argentijn is daarmee de duurste aankoop ooit van ManU. Ook de Portugees Nani is nog eigendom van Manchester United, maar wordt dit seizoen uitgeleend aan Sporting Lissabon.