Het WK 2018 zal in Rusland doorgaan, maar bondscoach Leonid Slutsky zal dan, zegt hij zelf, niet de ploeg leiden. In de groep met Engeland, Wales en Slovakije eindigden de Russen met amper 1 punt.

"Ik wil de Russische fans mijn excuses aanbieden voor het voetbal dat we gebracht hebben. Zij die helemaal naar Frankrijk gekomen zijn, hadden zo'n schouwspel niet verdiend. Ik wil niet dat de spelers de schuld krijgen, het is mijn verantwoordelijkheid. We hebben tijd genoeg gehad om het toernooi voor te bereiden. Als dit dan het resultaat is, heb ik gefaald."

"Na een toernooi als dit, moet iemand anders de leiding nemen."

(Belga/RR)

Het WK 2018 zal in Rusland doorgaan, maar bondscoach Leonid Slutsky zal dan, zegt hij zelf, niet de ploeg leiden. In de groep met Engeland, Wales en Slovakije eindigden de Russen met amper 1 punt. "Ik wil de Russische fans mijn excuses aanbieden voor het voetbal dat we gebracht hebben. Zij die helemaal naar Frankrijk gekomen zijn, hadden zo'n schouwspel niet verdiend. Ik wil niet dat de spelers de schuld krijgen, het is mijn verantwoordelijkheid. We hebben tijd genoeg gehad om het toernooi voor te bereiden. Als dit dan het resultaat is, heb ik gefaald.""Na een toernooi als dit, moet iemand anders de leiding nemen." (Belga/RR)