Dankzij een magistrale trap van Ryan Giggs pakte Manchester United gisteren een punt op het veld van Benfica (1-1). Met zijn doelpunt verbrak Giggs twee records: de Welshman is de oudste doelpuntenmaker in de Champions League (CL) en scoorde nu in 16 verschillende CL-campagnes, waarmee hij Raul (Schalke 04) achter zich laat.

Giggs was gisteren 37 jaar en 289 dagen oud. De aanvallende middenvelder speelt al zijn hele loopbaan bij Manchester United.

Ook het vorige record stond op zijn naam. Vorig seizoen scoorde Giggs in de heenmatch van de halve finale tegen het Duitse Schalke 04 (2-0). Giggs was toen 37 jaar en 148 dagen.

Ook het doelpunt van Cardozo voor Benfica mocht er gisteren trouwens zijn.

Bekijk de treffers van Cardozo en Giggs:

Alle uitslagen van woensdag in de Champions League:

Groep A:

Manchester City - Napels 1-1

Villarreal - Bayern München 0-2

Groep B: Inter - Trabzonspor 0-1

Lille - CSKA Moskou 2-2

Groep C:

Bazel - Otelul Galati 2-1

Benfica - Manchester United 1-1

Groep D: Ajax - Lyon 0-0

Dinamo Zagreb - Real Madrid 0-1

De mooiste doelpunten van Ryan Giggs:

Dankzij een magistrale trap van Ryan Giggs pakte Manchester United gisteren een punt op het veld van Benfica (1-1). Met zijn doelpunt verbrak Giggs twee records: de Welshman is de oudste doelpuntenmaker in de Champions League (CL) en scoorde nu in 16 verschillende CL-campagnes, waarmee hij Raul (Schalke 04) achter zich laat. Giggs was gisteren 37 jaar en 289 dagen oud. De aanvallende middenvelder speelt al zijn hele loopbaan bij Manchester United. Ook het vorige record stond op zijn naam. Vorig seizoen scoorde Giggs in de heenmatch van de halve finale tegen het Duitse Schalke 04 (2-0). Giggs was toen 37 jaar en 148 dagen. Ook het doelpunt van Cardozo voor Benfica mocht er gisteren trouwens zijn. Bekijk de treffers van Cardozo en Giggs: Alle uitslagen van woensdag in de Champions League:Groep A: Manchester City - Napels 1-1 Villarreal - Bayern München 0-2 Groep B: Inter - Trabzonspor 0-1 Lille - CSKA Moskou 2-2 Groep C: Bazel - Otelul Galati 2-1 Benfica - Manchester United 1-1 Groep D: Ajax - Lyon 0-0 Dinamo Zagreb - Real Madrid 0-1