Hardy plaatste zondag op het sociale medium een screenshot van een reactie op Twitter van een boze fan van Notts County. Onderaan op het beeld waren echter ook andere foto's te zien die op de telefoon van Hardy staan, waaronder eentje van een geslachtsdeel.

De eigenaar en voorzitter van de oudste profclub ter wereld, opgericht in 1862, verwijderde het bericht al snel weer. Toen was het leed echter al geschied.

Hardy bood uitgebreid excuses aan en beloofde per direct al zijn activiteiten op de sociale media te staken. 'Ik zal voortaan alleen nog via de officiële clubkanalen communiceren.'

Mededeling

Enkele uren later verscheen op de website van Notts County het bericht dat Hardy 'met tegenzin' de club te koop heeft gezet. Opmerkelijk: Hardy zegt dat 'hij zich nu moet focussen op zijn andere zaken', als reden voor zijn besluit. 'Ik heb het gevoel dat ik niet langer eigenaar van Notts County kan blijven. Ik wil duidelijk stellen dat de huidige positie van de club geen factor is, net als de gebeurtenissen die afgelopen weekend in de media verschenen.'

Notts County komt uit in de League Twee, de vierde klasse van het Engelse voetbal, en staat na 30 speeldagen op de laatste plaats.

Hardy plaatste zondag op het sociale medium een screenshot van een reactie op Twitter van een boze fan van Notts County. Onderaan op het beeld waren echter ook andere foto's te zien die op de telefoon van Hardy staan, waaronder eentje van een geslachtsdeel. De eigenaar en voorzitter van de oudste profclub ter wereld, opgericht in 1862, verwijderde het bericht al snel weer. Toen was het leed echter al geschied. Hardy bood uitgebreid excuses aan en beloofde per direct al zijn activiteiten op de sociale media te staken. 'Ik zal voortaan alleen nog via de officiële clubkanalen communiceren.' Enkele uren later verscheen op de website van Notts County het bericht dat Hardy 'met tegenzin' de club te koop heeft gezet. Opmerkelijk: Hardy zegt dat 'hij zich nu moet focussen op zijn andere zaken', als reden voor zijn besluit. 'Ik heb het gevoel dat ik niet langer eigenaar van Notts County kan blijven. Ik wil duidelijk stellen dat de huidige positie van de club geen factor is, net als de gebeurtenissen die afgelopen weekend in de media verschenen.'Notts County komt uit in de League Twee, de vierde klasse van het Engelse voetbal, en staat na 30 speeldagen op de laatste plaats.