De 32-jarige aanvaller verlaat het Russische Anzhi Makhachkala, waar de leegloop compleet is, en ondertekende op Stamford Bridge een contract voor één seizoen. Slecht nieuws dus voor Rode Duivel Romelu Lukaku, die bij The Blues al moest opboksen tegen routiniers zoals Fernando Torres en Demba Ba en daardoor in het seizoensbegin al weinig speelgelegenheid kreeg.

Met Eto'o krijgt hij er nu nog een te duchten concurrent bij. De Kameroener is op 32-jarige leeftijd nog steeds een doelpuntenmachine en was de afgelopen seizoenen bij Anzhi met een jaarsalaris van ongeveer 20 miljoen euro de best betaalde voetballer ter wereld. Voordien maakte hij vooral furore bij FC Barcelona (2004-2009), waar hij met Ronaldinho en Lionel Messi een dodelijk aanvalstrio vormde. Nadien trok hij naar Inter Milaan en daar won hij in zijn eerste seizoen meteen de titel, beker, supercup, Champions League en het WK voor clubs. Zijn trainer was toen niemand minder dan de Portugees José Mourinho, die hij nu bij Chelsea terugvindt.

Concurrentie voor De Bruyne en LukakuMourinho wou eerst Wayne Rooney bij Manchester United losweken, maar toen dat mislukte richtte hij zijn pijlen naar Rusland. De Londenaars zijn deze week bijzonder actief op de transfermarkt. Woensdag werd de transfer van de Braziliaan Willian, een concurrent voor Kevin De Bruyne op het middenveld, afgerond. Die kwam eveneens over van Anzhi en voor hem legde Chelsea 35 miljoen euro op tafel. (Belga/INM) Bekijk een overzicht van de beste doelpunten van Samuel Eto'o:

De 32-jarige aanvaller verlaat het Russische Anzhi Makhachkala, waar de leegloop compleet is, en ondertekende op Stamford Bridge een contract voor één seizoen. Slecht nieuws dus voor Rode Duivel Romelu Lukaku, die bij The Blues al moest opboksen tegen routiniers zoals Fernando Torres en Demba Ba en daardoor in het seizoensbegin al weinig speelgelegenheid kreeg. Met Eto'o krijgt hij er nu nog een te duchten concurrent bij. De Kameroener is op 32-jarige leeftijd nog steeds een doelpuntenmachine en was de afgelopen seizoenen bij Anzhi met een jaarsalaris van ongeveer 20 miljoen euro de best betaalde voetballer ter wereld. Voordien maakte hij vooral furore bij FC Barcelona (2004-2009), waar hij met Ronaldinho en Lionel Messi een dodelijk aanvalstrio vormde. Nadien trok hij naar Inter Milaan en daar won hij in zijn eerste seizoen meteen de titel, beker, supercup, Champions League en het WK voor clubs. Zijn trainer was toen niemand minder dan de Portugees José Mourinho, die hij nu bij Chelsea terugvindt. Concurrentie voor De Bruyne en LukakuMourinho wou eerst Wayne Rooney bij Manchester United losweken, maar toen dat mislukte richtte hij zijn pijlen naar Rusland. De Londenaars zijn deze week bijzonder actief op de transfermarkt. Woensdag werd de transfer van de Braziliaan Willian, een concurrent voor Kevin De Bruyne op het middenveld, afgerond. Die kwam eveneens over van Anzhi en voor hem legde Chelsea 35 miljoen euro op tafel. (Belga/INM) Bekijk een overzicht van de beste doelpunten van Samuel Eto'o: