Door de afwezigheid van Rangers FC in de Schotse Premier League én het feit dat bij kampioen Celtic Gary Hooper nog maar aan achttien goals zit als beste schutter, zorgt er voor dat de trefkracht van andere aanvallers extra onder de aandacht komt. Michael Higdon, een 29-jarige Engelsman die werd geboren in Liverpool maar in eigen land nooit doorbrak, profiteert daar momenteel optimaal van. Hij zit immers al aan 24 doelpunten in 33 competitieduels, waarmee Higdon een ruime voorsprong telt op Leigh Griffiths (Hibernian) en William McKay (Inverness), die elk al twintig keer scoorden.

In zijn laatste competitiewedstrijd voor de nummer twee uit de Schotse competitie toonde Higdon zich opnieuw opportunistisch. Bij de 1-3-uitzege op Dundee United was de aanvaller van FC Motherwell goed voor twee treffers, waaronder een pareltje, door een bal vanaf 25 meter keihard in de kruising te deponeren. Kijk en geniet in volgend fragment:

Door de afwezigheid van Rangers FC in de Schotse Premier League én het feit dat bij kampioen Celtic Gary Hooper nog maar aan achttien goals zit als beste schutter, zorgt er voor dat de trefkracht van andere aanvallers extra onder de aandacht komt. Michael Higdon, een 29-jarige Engelsman die werd geboren in Liverpool maar in eigen land nooit doorbrak, profiteert daar momenteel optimaal van. Hij zit immers al aan 24 doelpunten in 33 competitieduels, waarmee Higdon een ruime voorsprong telt op Leigh Griffiths (Hibernian) en William McKay (Inverness), die elk al twintig keer scoorden. In zijn laatste competitiewedstrijd voor de nummer twee uit de Schotse competitie toonde Higdon zich opnieuw opportunistisch. Bij de 1-3-uitzege op Dundee United was de aanvaller van FC Motherwell goed voor twee treffers, waaronder een pareltje, door een bal vanaf 25 meter keihard in de kruising te deponeren. Kijk en geniet in volgend fragment: