Benzema zou zijn voormalige ploeggenoot hebben aangemoedigd geld te betalen aan afpersers die ermee dreigden een sekstape van Valbuena te verspreiden. Die moest naar verluidt 150.000 euro aan een vriend van Benzema betalen om te voorkomen dat de beelden lekten. Het openbaar ministerie eiste een voorwaardelijke gevangenisstraf van tien maanden en een boete van 75.000 euro.

Benzema's advocaten kondigden meteen aan dat hun cliënt in beroep gaat tegen het vonnis. Tegen de vier andere verdachten in de zaak, die de Franse voetbalwereld door elkaar schudde, sprak de strafrechtbank in Versailles straffen van achttien maanden voorwaardelijk tot tweeënhalf jaar effectief.

Benzema zou zijn voormalige ploeggenoot hebben aangemoedigd geld te betalen aan afpersers die ermee dreigden een sekstape van Valbuena te verspreiden. Die moest naar verluidt 150.000 euro aan een vriend van Benzema betalen om te voorkomen dat de beelden lekten. Het openbaar ministerie eiste een voorwaardelijke gevangenisstraf van tien maanden en een boete van 75.000 euro. Benzema's advocaten kondigden meteen aan dat hun cliënt in beroep gaat tegen het vonnis. Tegen de vier andere verdachten in de zaak, die de Franse voetbalwereld door elkaar schudde, sprak de strafrechtbank in Versailles straffen van achttien maanden voorwaardelijk tot tweeënhalf jaar effectief.