Servië werd beschouwd als een rechtstreekse concurrent van België in groep A van de WK-kwalificaties maar lijkt na vier speeldagen de rol te moeten lossen.

Na de 0-3 nederlaag tegen de Rode Duivels vorige vrijdag in Belgrado, gingen de Serviërs gisteren opnieuw onderuit, met 1-0 in Macedonië. De Macedoniërs haalden het in Skopje dankzij een strafschop van Ibraimi in de 59e minuut. Servië speelde wel een halfuur met zijn tienen na de rode kaart voor Tomovic.

Uit zijn eerste vier wedstrijden puurde Servië amper vier punten, dat zijn er al zes minder dan leider België en Kroatië en evenveel als Macedonië.

Aangezien de Rode Duivels Servië nog in Brussel bekampen en ervan uitgaande dat ze uit de twee duels tegen Macedonië minstens vier op zes halen, mogen we al luidop dromen van de top twee in de groep en dus zeker barrageduels. (KVDA)

Servië werd beschouwd als een rechtstreekse concurrent van België in groep A van de WK-kwalificaties maar lijkt na vier speeldagen de rol te moeten lossen. Na de 0-3 nederlaag tegen de Rode Duivels vorige vrijdag in Belgrado, gingen de Serviërs gisteren opnieuw onderuit, met 1-0 in Macedonië. De Macedoniërs haalden het in Skopje dankzij een strafschop van Ibraimi in de 59e minuut. Servië speelde wel een halfuur met zijn tienen na de rode kaart voor Tomovic. Uit zijn eerste vier wedstrijden puurde Servië amper vier punten, dat zijn er al zes minder dan leider België en Kroatië en evenveel als Macedonië. Aangezien de Rode Duivels Servië nog in Brussel bekampen en ervan uitgaande dat ze uit de twee duels tegen Macedonië minstens vier op zes halen, mogen we al luidop dromen van de top twee in de groep en dus zeker barrageduels. (KVDA)