In de met 1-6 gewonnen oefenwedstrijd woensdag tegen vierdeklasser Eernegem, moest Simaeys amper negen minuten na zijn invalbeurt al geblesseerd naar de kant. De 25-jarige verdediger werd meteen naar het ziekenhuis gebracht voor verder onderzoek. Daar bleek dat hij een elleboogontwrichting en een breuk had opgelopen.

Donderdag werd hij al met succes geopereerd. Vrijdag begint de Brabander met zijn actieve revalidatie, terwijl hij nog minstens drie weken zal moeten wachten vooraleer hij terug het trainingsveld op mag.

In de met 1-6 gewonnen oefenwedstrijd woensdag tegen vierdeklasser Eernegem, moest Simaeys amper negen minuten na zijn invalbeurt al geblesseerd naar de kant. De 25-jarige verdediger werd meteen naar het ziekenhuis gebracht voor verder onderzoek. Daar bleek dat hij een elleboogontwrichting en een breuk had opgelopen. Donderdag werd hij al met succes geopereerd. Vrijdag begint de Brabander met zijn actieve revalidatie, terwijl hij nog minstens drie weken zal moeten wachten vooraleer hij terug het trainingsveld op mag.