Atlético Madrid is dit seizoen het zwarte beest van Real Madrid. De Koninklijke kon nog geen enkele match winnen tegen de troepen van Diego Simeone. Begin februari werd het zelfs een 4-0-pandoering voor Real in Vincente Calderón.

Bij Atlético zal Mario Mandzukic in de spits plaatsnemen, dus geen Fernando Torres in de basis. Mandzukic krijgt steun van de man in vorm bij Los Colchoneros: Antoine Griezmann. De Franse international scoorde aan de lopende band de voorbije wedstrijden en speelt helemaal bevrijd na een moeilijk seizoensbegin.

Terugkeer James

Bij Real Madrid moet de BBC (Bale, Benzema en Ronaldo) voor furore zorgen. Ronaldo had even een dipje in de maand maart, maar met zes goals in twee wedstrijden lijkt de Portugees weer helemaal de oude.

Ook de terugkeer van James Rodríguez moet een boost geven aan het team van Ancelotti. De wedstrijd is een heruitgave van de finale van vorig jaar, die werd met 4-1 gewonnen door Real Madrid na verlengingen.

Michiel Elinckx

Atlético Madrid is dit seizoen het zwarte beest van Real Madrid. De Koninklijke kon nog geen enkele match winnen tegen de troepen van Diego Simeone. Begin februari werd het zelfs een 4-0-pandoering voor Real in Vincente Calderón. Bij Atlético zal Mario Mandzukic in de spits plaatsnemen, dus geen Fernando Torres in de basis. Mandzukic krijgt steun van de man in vorm bij Los Colchoneros: Antoine Griezmann. De Franse international scoorde aan de lopende band de voorbije wedstrijden en speelt helemaal bevrijd na een moeilijk seizoensbegin.Bij Real Madrid moet de BBC (Bale, Benzema en Ronaldo) voor furore zorgen. Ronaldo had even een dipje in de maand maart, maar met zes goals in twee wedstrijden lijkt de Portugees weer helemaal de oude. Ook de terugkeer van James Rodríguez moet een boost geven aan het team van Ancelotti. De wedstrijd is een heruitgave van de finale van vorig jaar, die werd met 4-1 gewonnen door Real Madrid na verlengingen. Michiel Elinckx