Twaalf wedstrijden op rij - in competitie en Champions League - had CR7 al gescoord voor Real Madrid. Aan die reeks kwam een einde in de CL-wedstrijd tegen Liverpool. Misschien niet toevallig omdat Simon Mignolet in doel stond bij The Reds.

De Belg, die zich twee weken geleden nog drie keer moest omdraaien tegen Real op Anfield, moest zich alleen maar gewonnen geven toen Karim Benzema van dichtbij de bal in het dak van het doel joeg. Verder verrichte hij een paar puike reddingen en behoedde hij Liverpool voor een afstraffing in Bernabéu.

Het Spaanse blad Marca bedacht Mignolet dan ook met een 7, waarmee hij de beste speler was van zijn team.

Bekijk onderstaand filmpje voor de beste saves van Simon Mignolet in het seizoen 2013/2014:

Twaalf wedstrijden op rij - in competitie en Champions League - had CR7 al gescoord voor Real Madrid. Aan die reeks kwam een einde in de CL-wedstrijd tegen Liverpool. Misschien niet toevallig omdat Simon Mignolet in doel stond bij The Reds. De Belg, die zich twee weken geleden nog drie keer moest omdraaien tegen Real op Anfield, moest zich alleen maar gewonnen geven toen Karim Benzema van dichtbij de bal in het dak van het doel joeg. Verder verrichte hij een paar puike reddingen en behoedde hij Liverpool voor een afstraffing in Bernabéu.Het Spaanse blad Marca bedacht Mignolet dan ook met een 7, waarmee hij de beste speler was van zijn team.Bekijk onderstaand filmpje voor de beste saves van Simon Mignolet in het seizoen 2013/2014: