Na het terugzien van de beelden ging Blom diep door het stof. "Ik baal hier heel erg van", zo bekende de arbiter.

Op het veld kende Blom geen enkele twijfel toen Willems na amper een halve minuut spelen kwam inglijden op Gill Swerts. "Ik stond er achter en zag Willems met een hoge intensiteit inkomen op Swerts. Ik twijfelde niet: rood. Mede omdat Swerts kermend van de pijn op de grond bleef liggen. Ik dacht: ik zit goed. Niet dat ik Swerts een ernstige blessure toewens, maar toen hij vlak daarna gewoon weer het veld in kwam, kreeg ik al geen prettig gevoel."

De beelden bevestigden dat onheilspellende gevoel. "Ik zit fout, ik baal hier echt van. Ik vind het ook zeer oncollegiaal van Swerts." De rode kaart voor Willems kwam er al na amper 33 seconden en dat was de snelste rode prent ooit in de Eredivisie.

(Belga/RR)

Na het terugzien van de beelden ging Blom diep door het stof. "Ik baal hier heel erg van", zo bekende de arbiter. Op het veld kende Blom geen enkele twijfel toen Willems na amper een halve minuut spelen kwam inglijden op Gill Swerts. "Ik stond er achter en zag Willems met een hoge intensiteit inkomen op Swerts. Ik twijfelde niet: rood. Mede omdat Swerts kermend van de pijn op de grond bleef liggen. Ik dacht: ik zit goed. Niet dat ik Swerts een ernstige blessure toewens, maar toen hij vlak daarna gewoon weer het veld in kwam, kreeg ik al geen prettig gevoel." De beelden bevestigden dat onheilspellende gevoel. "Ik zit fout, ik baal hier echt van. Ik vind het ook zeer oncollegiaal van Swerts." De rode kaart voor Willems kwam er al na amper 33 seconden en dat was de snelste rode prent ooit in de Eredivisie. (Belga/RR)