Met PSG-Arsenal, ¨Juventus-Sevilla en Feyenoord-Manchester United staan er deze week al meteen leuke affiches op het programma. Het is ook lang geleden dat de Belgische clubs - met Club Brugge, Anderlecht, AA Gent, KRC Genk en Standard - zo goed vertegenwoordigd waren op het Europese strijdtoneel.

Sport/Voetbalmagazine
© Sport/Voetbalmagazine

Naar jaarlijkse traditie pakt Sport/Voetbalmagazine uit met een special. Daarin worden alle deelnemers aan de poulefase van de Champions League gepresenteerd en alle tegenstanders van de Belgische ploegen in de groepsfase van de Europa League. U komt alles te weten over de tactiek, type-elf, kernen en vedettes van elke club, geen enkele ploeg zal u nog kunnen verrassen.

De special van Sport/Voetbalmagazine ligt vanaf woensdag 14 september in de winkel.

Met PSG-Arsenal, ¨Juventus-Sevilla en Feyenoord-Manchester United staan er deze week al meteen leuke affiches op het programma. Het is ook lang geleden dat de Belgische clubs - met Club Brugge, Anderlecht, AA Gent, KRC Genk en Standard - zo goed vertegenwoordigd waren op het Europese strijdtoneel. Naar jaarlijkse traditie pakt Sport/Voetbalmagazine uit met een special. Daarin worden alle deelnemers aan de poulefase van de Champions League gepresenteerd en alle tegenstanders van de Belgische ploegen in de groepsfase van de Europa League. U komt alles te weten over de tactiek, type-elf, kernen en vedettes van elke club, geen enkele ploeg zal u nog kunnen verrassen.De special van Sport/Voetbalmagazine ligt vanaf woensdag 14 september in de winkel.