De ploeg van Kevin De Bruyne wil absoluut de kloof met Bayern München dichten en rekent daarbij op de hulp van Romelu Lukaku. De 21-jarige Belg liet al verstaan volgend seizoen Champions League te willen spelen en heeft daarom wel oren naar een transfer richting Duitsland.

Afgelopen zomer stond Lukaku ook al in de belangstelling van Wolfsburg maar de ploeg knapte toen af op de vraagprijs van Chelsea. Het is dan ook maar de vraag of Wolfsburg nu wel bereid is om zoveel geld op tafel te leggen voor de Belgische spits.

The Toffees willen enkel meewerken aan een transfer als er meer dan 35 miljoen euro op tafel komt, de prijs die Everton aan Chelsea betaalde. (JJ)

De ploeg van Kevin De Bruyne wil absoluut de kloof met Bayern München dichten en rekent daarbij op de hulp van Romelu Lukaku. De 21-jarige Belg liet al verstaan volgend seizoen Champions League te willen spelen en heeft daarom wel oren naar een transfer richting Duitsland.Afgelopen zomer stond Lukaku ook al in de belangstelling van Wolfsburg maar de ploeg knapte toen af op de vraagprijs van Chelsea. Het is dan ook maar de vraag of Wolfsburg nu wel bereid is om zoveel geld op tafel te leggen voor de Belgische spits. The Toffees willen enkel meewerken aan een transfer als er meer dan 35 miljoen euro op tafel komt, de prijs die Everton aan Chelsea betaalde. (JJ)