Top vijf van speeldag 2: 1. Axel Witsel (Standard) : zette een belangrijke strafschop feilloos om en gaf een assist. Hij is de motor en leider van Standard. Rustbrenger en creatief brein tegelijk.

2. Ivan Perisic (Club Brugge) : scoorde en gaf een schitterende assist. Toonde veel controle over zichzelf én de bal.

3. Jelle Van Damme (Standard) : de wisselwerking op de linkerflank loopt steeds vlotter en zo groeit Van Damme na een moeizame start weer naar zijn niveau van bij Anderlecht.

4. Vadis Odjidja (Club Brugge) : zeer balvast en voetballend met overzicht. Kende weinig last met de mandekking van Marecek. Na rust licht geblesseerd naar de kant gehaald.

5. Kevin De Bruyne (Genk) : zorgde als steeds voor goeie acties en passes, maar knapte ook zijn defensief werk op. Zette weer een stapje dichter bij zijn beste vorm.

Top vijf van speeldag 2: 1. Axel Witsel (Standard) : zette een belangrijke strafschop feilloos om en gaf een assist. Hij is de motor en leider van Standard. Rustbrenger en creatief brein tegelijk. 2. Ivan Perisic (Club Brugge) : scoorde en gaf een schitterende assist. Toonde veel controle over zichzelf én de bal. 3. Jelle Van Damme (Standard) : de wisselwerking op de linkerflank loopt steeds vlotter en zo groeit Van Damme na een moeizame start weer naar zijn niveau van bij Anderlecht. 4. Vadis Odjidja (Club Brugge) : zeer balvast en voetballend met overzicht. Kende weinig last met de mandekking van Marecek. Na rust licht geblesseerd naar de kant gehaald. 5. Kevin De Bruyne (Genk) : zorgde als steeds voor goeie acties en passes, maar knapte ook zijn defensief werk op. Zette weer een stapje dichter bij zijn beste vorm.