1. Dániel Tözsér (Racing Genk): De Hongaar met fluwelen voeten krijgt ook van Mario Been het volste vertrouwen op het middenveld. Bediende bij de 2-0 Nadson en bij de 3-0 Vossen.

2. Jérémy Perbet (RAEC Bergen): lag met drie goals aan de basis van de overwinning en draagt trots de gouden stier, met acht doelpunten al in totaal dit seizoen.

3. Silvio Proto (Anderlecht): Tijd gewonnen met de voeten, punten gewonnen met de handen. Keept net als vorig seizoen op hoog niveau

4. Michael Almebäck (Club Brugge): verhinderde met zijn snelheid in de tweede helft een aantal tegengoals voor een bij wijlen uit positie lopend club. Gaf niet af, ondanks de tikken die hij incasseerde.

5. Tim Matthys (RAEC Bergen): lijkt zijn beste vorm hervonden te hebben. Goed voor 3 assists en verzette bergen werk op de flank.

6. Guillaume François (Beerschot): is doorgaans een toonbeeld van inzet, maar kon dat in het verleden niet altijd koppelen aan rendement. Tegen Zulte Waregem lukte dat wel; hij gaf een assist en maakte een goal.

7. Eiji Kawashima (Lierse): keepte een sterke wedstrijd tegen de leider en verrichte een ultieme redding toen Iachtchouk voor hem opdaagde. Groot aandeel in de puntendeling.

8. Ernest Nfor (KV Kortrijk): De beste man bij KV Kortrijk. De Kameroener met drie longen is goed aan de bal, maar werkt ook enorm hard buiten balbezit. Is er op gebrand om zich dit weekend in Waregem te bewijzen.

9. Rachid Bourabia (RAEC Bergen): lag aan de basis van het eerste doelpunt en maakte er zelf twee.

10. Shlomi Arbeitman (Westerlo): scoorde tien dagen geleden net niet op Standard en was daar de anti-held. Maakte dat met twee goals in het Kuipje goed.

1. Dániel Tözsér (Racing Genk): De Hongaar met fluwelen voeten krijgt ook van Mario Been het volste vertrouwen op het middenveld. Bediende bij de 2-0 Nadson en bij de 3-0 Vossen. 2. Jérémy Perbet (RAEC Bergen): lag met drie goals aan de basis van de overwinning en draagt trots de gouden stier, met acht doelpunten al in totaal dit seizoen. 3. Silvio Proto (Anderlecht): Tijd gewonnen met de voeten, punten gewonnen met de handen. Keept net als vorig seizoen op hoog niveau 4. Michael Almebäck (Club Brugge): verhinderde met zijn snelheid in de tweede helft een aantal tegengoals voor een bij wijlen uit positie lopend club. Gaf niet af, ondanks de tikken die hij incasseerde. 5. Tim Matthys (RAEC Bergen): lijkt zijn beste vorm hervonden te hebben. Goed voor 3 assists en verzette bergen werk op de flank. 6. Guillaume François (Beerschot): is doorgaans een toonbeeld van inzet, maar kon dat in het verleden niet altijd koppelen aan rendement. Tegen Zulte Waregem lukte dat wel; hij gaf een assist en maakte een goal. 7. Eiji Kawashima (Lierse): keepte een sterke wedstrijd tegen de leider en verrichte een ultieme redding toen Iachtchouk voor hem opdaagde. Groot aandeel in de puntendeling. 8. Ernest Nfor (KV Kortrijk): De beste man bij KV Kortrijk. De Kameroener met drie longen is goed aan de bal, maar werkt ook enorm hard buiten balbezit. Is er op gebrand om zich dit weekend in Waregem te bewijzen. 9. Rachid Bourabia (RAEC Bergen): lag aan de basis van het eerste doelpunt en maakte er zelf twee. 10. Shlomi Arbeitman (Westerlo): scoorde tien dagen geleden net niet op Standard en was daar de anti-held. Maakte dat met twee goals in het Kuipje goed.