SPEELDAG 11:

1. Guillaume Gillet (Anderlecht) : in bloedvorm de laatste weken. Scoort dit seizoen wel heel vlot, meestal ook belangrijke goals.

2. Ernest Nfor (KV Kortrijk) : heel nuttig, slim bewegend en enorm balvast in de rug van Veselinovic. De gelegenheidskapitein schilderde een vrije trap op de lat en leverde even later de assist die KV Kortrijk terug in de wedstrijd bracht.

3. Hannes Van der Bruggen (AA Gent) : lefgozer, middenvelder met vista die complexloos zijn medespelers beter liet voetballen. Jeugdinternational met veel potentieel.

4. Thomas Buffel (Genk) : voor de tweede keer dit seizoen matchwinnaar met twee doelpunten.

5. Reza Goochannejad (STVV): Wat een spits! Altijd dreigend, gerichte acties, weinig balverlies, en een neus voor de goal.

6. Kevin Vandenbergh (KV Mechelen) : liet zich tegen Beerschot zien zoals ze hem bij Mechelen altijd willen zien. Hij werkte en moeide zich vaak met het spel, met resultaat: hij was betrokken in de twee wedstrijdsituaties die Mechelen een goal opleveren.

7. Lucas Biglia (Anderlecht) : de regulator van paars-wit gaf in het Kuipje twee assists, al komt slechts één daarvan in de statistieken, want de eerste goal staat genoteerd als een owngoal van Wils.

8. César Arzo (AA Gent) : dé dirigent van de defensie. Altijd rustig aan de bal, sterk bij de intercepties en met het hoofd in de luchtduels. Goed coachend, op geen foutje te betrappen.

9. Niki Zimling (Club Brugge) : samen met Vadis de enige Bruggeling op niveau. Haalt sinds zijn komst naar België een constant niveau. Schiet per match minstens één keer op doel, voor het eerst met succes.

10. Cheikhou Kouyaté (Anderlecht) : wordt wedstrijd na wedstrijd steeds meer de certitude centraal achterin. Infiltreerde ook slim op het middenveld toen Anderlecht in de tweede helft stevig druk zette.

SPEELDAG 11:1. Guillaume Gillet (Anderlecht) : in bloedvorm de laatste weken. Scoort dit seizoen wel heel vlot, meestal ook belangrijke goals. 2. Ernest Nfor (KV Kortrijk) : heel nuttig, slim bewegend en enorm balvast in de rug van Veselinovic. De gelegenheidskapitein schilderde een vrije trap op de lat en leverde even later de assist die KV Kortrijk terug in de wedstrijd bracht. 3. Hannes Van der Bruggen (AA Gent) : lefgozer, middenvelder met vista die complexloos zijn medespelers beter liet voetballen. Jeugdinternational met veel potentieel.4. Thomas Buffel (Genk) : voor de tweede keer dit seizoen matchwinnaar met twee doelpunten. 5. Reza Goochannejad (STVV): Wat een spits! Altijd dreigend, gerichte acties, weinig balverlies, en een neus voor de goal. 6. Kevin Vandenbergh (KV Mechelen) : liet zich tegen Beerschot zien zoals ze hem bij Mechelen altijd willen zien. Hij werkte en moeide zich vaak met het spel, met resultaat: hij was betrokken in de twee wedstrijdsituaties die Mechelen een goal opleveren. 7. Lucas Biglia (Anderlecht) : de regulator van paars-wit gaf in het Kuipje twee assists, al komt slechts één daarvan in de statistieken, want de eerste goal staat genoteerd als een owngoal van Wils. 8. César Arzo (AA Gent) : dé dirigent van de defensie. Altijd rustig aan de bal, sterk bij de intercepties en met het hoofd in de luchtduels. Goed coachend, op geen foutje te betrappen. 9. Niki Zimling (Club Brugge) : samen met Vadis de enige Bruggeling op niveau. Haalt sinds zijn komst naar België een constant niveau. Schiet per match minstens één keer op doel, voor het eerst met succes. 10. Cheikhou Kouyaté (Anderlecht) : wordt wedstrijd na wedstrijd steeds meer de certitude centraal achterin. Infiltreerde ook slim op het middenveld toen Anderlecht in de tweede helft stevig druk zette.