TOP VIJF VAN SPEELDAG 2: 1. Matías Suárez (Anderlecht): scoorde en liet scoren, voor de tweede week op rij beste Anderlechter, samen met Canesin.

2. Jelle Van Damme (Standard) : belichaamt zijn ploeg. Forceert het als het nodig is, zowel achterin als voorin.

3. Victor Vazquez (Club Brugge) : was 60 minuten heel dominant en ongrijpbaar, net als Refaelov. Ging daarna echter mee ten onder met de rest van Club.

4. Zlatan Ljubijankic (AA Gent) : scoorde voor Gent de 1-1 en was samen met de twee andere spitsen bijzonder bedrijvig en dreigend, zeker in de eerste helft.

5. Alessandro Cordaro (KV Mechelen) : eenzaam in de Mechelse spits een gesel voor Juhasz en Samuel. Eén keer slechts af te stoppen met een (niet gefloten) penaltyovertreding.

TOP VIJF VAN SPEELDAG 2: 1. Matías Suárez (Anderlecht): scoorde en liet scoren, voor de tweede week op rij beste Anderlechter, samen met Canesin. 2. Jelle Van Damme (Standard) : belichaamt zijn ploeg. Forceert het als het nodig is, zowel achterin als voorin. 3. Victor Vazquez (Club Brugge) : was 60 minuten heel dominant en ongrijpbaar, net als Refaelov. Ging daarna echter mee ten onder met de rest van Club. 4. Zlatan Ljubijankic (AA Gent) : scoorde voor Gent de 1-1 en was samen met de twee andere spitsen bijzonder bedrijvig en dreigend, zeker in de eerste helft. 5. Alessandro Cordaro (KV Mechelen) : eenzaam in de Mechelse spits een gesel voor Juhasz en Samuel. Eén keer slechts af te stoppen met een (niet gefloten) penaltyovertreding.