TOPVIJF VAN DE SPEELDAG

1. Mohamed Tchité (Standard) : bewoog zich heel handig, daar waar de Gentse verdedigers aan de grond genageld stonden. Andermaal de auteur van een beslissende goal.

2. Kevin De Bruyne (Genk) : de Genkse meester van de omschakeling. Maakte het Lokeren erg lastig met zijn wendbaarheid en snelheid.

3. Sinan Bolat (Standard) : het slot op de deur bij de Luikenaars. Standard met of zonder Bolat is niet hetzelfde.

4. Ngongca Anele (Genk) : op dit moment de beste rechtsachter van België. Heel atletisch en daarnaast alert en intelligent op positioneel vlak.

5. Colin Coosemans (Club Brugge) : was in Anderlecht - Club Brugge de minst slechte op het veld. De jonge Gentenaar sukkelde vorige week met een keelonsteking, maar ranselde wel een gemaakte goal van Suárez uit zijn doel.

TOPVIJF VAN DE SPEELDAG 1. Mohamed Tchité (Standard) : bewoog zich heel handig, daar waar de Gentse verdedigers aan de grond genageld stonden. Andermaal de auteur van een beslissende goal. 2. Kevin De Bruyne (Genk) : de Genkse meester van de omschakeling. Maakte het Lokeren erg lastig met zijn wendbaarheid en snelheid. 3. Sinan Bolat (Standard) : het slot op de deur bij de Luikenaars. Standard met of zonder Bolat is niet hetzelfde. 4. Ngongca Anele (Genk) : op dit moment de beste rechtsachter van België. Heel atletisch en daarnaast alert en intelligent op positioneel vlak. 5. Colin Coosemans (Club Brugge) : was in Anderlecht - Club Brugge de minst slechte op het veld. De jonge Gentenaar sukkelde vorige week met een keelonsteking, maar ranselde wel een gemaakte goal van Suárez uit zijn doel.