1. Ogbu 'Chuka' Dereck (OH Leuven) : toonde zich een zeer betrouwbaar aanspeelpunt en bovendien een koele afwerker. Groeide zo meteen uit tot een nieuwe publiekslieveling van de OHL-aanhang. Zijn naam rolde meermaals van de tribunes.

2. Rudy (Cercle Brugge) : opnieuw twee goals van de rechtsbuiten, waarvan de tweede een pareltje waarmee hij twee verdedigers en de keeper te grazen neemt. Topschutter: een gemiddelde van één goal per wedstrijd.

3. Thomas Buffel (Genk) : kreeg van Mario Been, een oude bekende, veel vrijheid en koos zijn momenten goed uit, ook al was met de eerste goal behoorlijk wat geluk gemoeid

4. Bernd Thijs (AA Gent) : de laatste in het rijtje van de spelers die twee keer scoorden. De Gentse kapitein hijste de Buffalo's met zijn traptechniek op en over Zulte Waregem.

5. Ryan Donk (Club Brugge): heeft stilaan een abonnement op deze toptien. De andere centrale verdediger van Club, Almebäck, verbleekt naast de klasse van Donk.

6. Cheikhou Kouyaté (Anderlecht): razendsnel en verdedigend secuur. Raapt steken op die Wasilewski laat vallen. Raken Mazuch of Samuel zomaar terug in de ploeg?

7. Franck Berrier (Standard) : met kop en schouders de beste man op het veld tegen Westerlo. Zijn balbehandeling blijft een streling voor het oog. Lijkt eindelijk helemaal terug.

8. Christian Benteke (Genk): zelden solliciteerde een spits nadrukkelijker naar een basisplaats in dertig minuten. Enorm gretig.

9. Arnar Vidarsson (Cercle Brugge) : opvallende prestatie als aanvoerder (bij afwezigheid van Hans Cornelis): slimme controlerende middenvelder die met een perfecte dieptepass ook nog de assist voor de tweede goal leverde.

10. Maxime Annys (OH Leuven): positioneel sterk en steeds met rust uitvoetballend. Domineerde samen met Ngalula het middenveld, wat niet evident is in een 4-2-4 concept zoals Van Geneugden het neerpootte.

1. Ogbu 'Chuka' Dereck (OH Leuven) : toonde zich een zeer betrouwbaar aanspeelpunt en bovendien een koele afwerker. Groeide zo meteen uit tot een nieuwe publiekslieveling van de OHL-aanhang. Zijn naam rolde meermaals van de tribunes. 2. Rudy (Cercle Brugge) : opnieuw twee goals van de rechtsbuiten, waarvan de tweede een pareltje waarmee hij twee verdedigers en de keeper te grazen neemt. Topschutter: een gemiddelde van één goal per wedstrijd. 3. Thomas Buffel (Genk) : kreeg van Mario Been, een oude bekende, veel vrijheid en koos zijn momenten goed uit, ook al was met de eerste goal behoorlijk wat geluk gemoeid 4. Bernd Thijs (AA Gent) : de laatste in het rijtje van de spelers die twee keer scoorden. De Gentse kapitein hijste de Buffalo's met zijn traptechniek op en over Zulte Waregem. 5. Ryan Donk (Club Brugge): heeft stilaan een abonnement op deze toptien. De andere centrale verdediger van Club, Almebäck, verbleekt naast de klasse van Donk. 6. Cheikhou Kouyaté (Anderlecht): razendsnel en verdedigend secuur. Raapt steken op die Wasilewski laat vallen. Raken Mazuch of Samuel zomaar terug in de ploeg? 7. Franck Berrier (Standard) : met kop en schouders de beste man op het veld tegen Westerlo. Zijn balbehandeling blijft een streling voor het oog. Lijkt eindelijk helemaal terug. 8. Christian Benteke (Genk): zelden solliciteerde een spits nadrukkelijker naar een basisplaats in dertig minuten. Enorm gretig. 9. Arnar Vidarsson (Cercle Brugge) : opvallende prestatie als aanvoerder (bij afwezigheid van Hans Cornelis): slimme controlerende middenvelder die met een perfecte dieptepass ook nog de assist voor de tweede goal leverde. 10. Maxime Annys (OH Leuven): positioneel sterk en steeds met rust uitvoetballend. Domineerde samen met Ngalula het middenveld, wat niet evident is in een 4-2-4 concept zoals Van Geneugden het neerpootte.