TOP TIEN VAN SPEELDAG 3: 1. Silvio Proto (Anderlecht): verijdelde met drie gevatte reddingen op pogingen van De Ceulaer, Harbaoui en Maric puntenverlies voor zijn ploeg.

2. Tim Smolders (AA Gent): slim, sober en vlot tussen de linies lopend. Tekende voor een assist en maakte een prachtig doelpunt.

3. Julien Gorius (KV Mechelen): maakte met een mooie individuele actie het verschil tegen Lierse.

4. Jérémy Perbet (Bergen): lag aan de basis van het eerste doelpunt en maakte drie goals, waarvan zijn tweede met een puike lobbal een pareltje was.

5. Yves Lenaerts (OH Leuven) : hield zijn ploeg met sterke reflexen lang in de running tegen zijn ex-club.

6. Steven Joseph-Monrose (KV Kortrijk) : boekte heel wat vooruitgang. De dribbelvaardige Franse jeugdinternational voelde zich in zijn sas naast Nfor en Chavarria.

7. Teddy Chevalier (SV Zulte Waregem) : haalde het hoge niveau van zijn eerste maanden in eerste klasse.

8. Gary Kachelmacher (Beerschot): nam als aanvoerder het 'nieuwe' Beerschot op sleeptouw en scoorde voor de derde opeenvolgende maal vanop de penaltystip.

9. Daylon Claasen (Lierse) : was erg vinnig en maakte veel acties die op de verdediging van Mechelen wogen.

10. Landry Mulemo (KV Kortrijk) : nam op zijn linkerflank vaak de maat van Kevin Janssens. Recupereerde veel ballen en demonstreerde enkele knappe aanvallende rushes.

TOP TIEN VAN SPEELDAG 3: 1. Silvio Proto (Anderlecht): verijdelde met drie gevatte reddingen op pogingen van De Ceulaer, Harbaoui en Maric puntenverlies voor zijn ploeg. 2. Tim Smolders (AA Gent): slim, sober en vlot tussen de linies lopend. Tekende voor een assist en maakte een prachtig doelpunt. 3. Julien Gorius (KV Mechelen): maakte met een mooie individuele actie het verschil tegen Lierse. 4. Jérémy Perbet (Bergen): lag aan de basis van het eerste doelpunt en maakte drie goals, waarvan zijn tweede met een puike lobbal een pareltje was. 5. Yves Lenaerts (OH Leuven) : hield zijn ploeg met sterke reflexen lang in de running tegen zijn ex-club. 6. Steven Joseph-Monrose (KV Kortrijk) : boekte heel wat vooruitgang. De dribbelvaardige Franse jeugdinternational voelde zich in zijn sas naast Nfor en Chavarria. 7. Teddy Chevalier (SV Zulte Waregem) : haalde het hoge niveau van zijn eerste maanden in eerste klasse. 8. Gary Kachelmacher (Beerschot): nam als aanvoerder het 'nieuwe' Beerschot op sleeptouw en scoorde voor de derde opeenvolgende maal vanop de penaltystip. 9. Daylon Claasen (Lierse) : was erg vinnig en maakte veel acties die op de verdediging van Mechelen wogen. 10. Landry Mulemo (KV Kortrijk) : nam op zijn linkerflank vaak de maat van Kevin Janssens. Recupereerde veel ballen en demonstreerde enkele knappe aanvallende rushes.