1. Yassine El Ghanassy (Gent): twee goals en één assist voor de Marokkaanse Belg. Het is weer zomer in zijn hoofd.

2. Mijat Maric (Lokeren): hielp zijn team niet enkel met twee goals, maar leverde ook de nodige présence achterin. Liet amper mogelijkheden voor de Truiense aanvallers.

3. Kevin Janssens (Cercle): ontdekking van Bob Peeters. Snel en vaardig, twee knappe goals, de tweede na een schitterende solo, en ook betrokken bij het derde doelpunt.

4. Nathan Kabasele (Anderlecht): in de vijfentwintig minuten dat hij op het veld stond, een heuse gesel voor de Bergenverdediging.

5. Sébastien Pocognoli (Standard): kortwiekte zowel Messoudi als Chavarría, zijn rechtstreekse tegenstanders, en speelde een onberispelijke wedstrijd.

6. Rémi Maréval (Zulte Waregem): defensief sluitstuk van zijn team. Koppelt fysieke kracht aan gemeten lange ballen en schuift ten gepaste tijde mee naar voor.

7. Jérémy Perbet (Bergen): snoerde critici die hem verwijten enkel tegen kleinere ploegen te scoren, de mond. Volwassen wedstrijd met (opnieuw) twee goals.

8. Christian Brüls (Westerlo): dribbels om volledig gek van te worden, nu nog wat efficiëntie in zijn spel brengen.

9. Rudi (Cercle): miste Kortrijk uit wegens blessure, maar stond er tegen Genk meteen weer helemaal: leuke dribbels, maar ook efficiënt. Winning goal met een goede trap. Tweede doelpunt al in drie wedstrijden.

10. Pierre-Yves Ngawa (STVV): jonge rechtsback die overkwam van Standard. Onderschept veel ballen en heeft meer dan voldoende lef om naar voren te trekken.

1. Yassine El Ghanassy (Gent): twee goals en één assist voor de Marokkaanse Belg. Het is weer zomer in zijn hoofd. 2. Mijat Maric (Lokeren): hielp zijn team niet enkel met twee goals, maar leverde ook de nodige présence achterin. Liet amper mogelijkheden voor de Truiense aanvallers. 3. Kevin Janssens (Cercle): ontdekking van Bob Peeters. Snel en vaardig, twee knappe goals, de tweede na een schitterende solo, en ook betrokken bij het derde doelpunt. 4. Nathan Kabasele (Anderlecht): in de vijfentwintig minuten dat hij op het veld stond, een heuse gesel voor de Bergenverdediging. 5. Sébastien Pocognoli (Standard): kortwiekte zowel Messoudi als Chavarría, zijn rechtstreekse tegenstanders, en speelde een onberispelijke wedstrijd. 6. Rémi Maréval (Zulte Waregem): defensief sluitstuk van zijn team. Koppelt fysieke kracht aan gemeten lange ballen en schuift ten gepaste tijde mee naar voor. 7. Jérémy Perbet (Bergen): snoerde critici die hem verwijten enkel tegen kleinere ploegen te scoren, de mond. Volwassen wedstrijd met (opnieuw) twee goals. 8. Christian Brüls (Westerlo): dribbels om volledig gek van te worden, nu nog wat efficiëntie in zijn spel brengen. 9. Rudi (Cercle): miste Kortrijk uit wegens blessure, maar stond er tegen Genk meteen weer helemaal: leuke dribbels, maar ook efficiënt. Winning goal met een goede trap. Tweede doelpunt al in drie wedstrijden. 10. Pierre-Yves Ngawa (STVV): jonge rechtsback die overkwam van Standard. Onderschept veel ballen en heeft meer dan voldoende lef om naar voren te trekken.