"Wij zijn bijzonder tevreden over het uitstekende werk dat heel onze technische staf verricht", aldus de Sart. "We wisten dat we omwille van de vele wijzigingen in onze spelerskern hier en daar een misstap zouden begaan, maar al bij al staat niemand ter discussie".

Standard kreeg zondag op de 10e speeldag in de Jupiler Pro League een bijzonder pijnlijke 5-0 pandoering van rivaal Anderlecht. Na die smadelijke nederlaag schreeuwden enkele ontevreden supporters om het ontslag van Riga.

Riga werd deze zomer aangesteld als coach bij de vicekampioen en bekerwinnaar, hij volgde Dominique D'Onofrio op. In de stand is Standard momenteel zesde, met vijftien punten uit tien duels.

Donderdag spelen de Rouches op de derde speeldag van de Europa League op Sclessin tegen het Oekraïnse Vorskla Poltava. (Belga/KVDA)

"Wij zijn bijzonder tevreden over het uitstekende werk dat heel onze technische staf verricht", aldus de Sart. "We wisten dat we omwille van de vele wijzigingen in onze spelerskern hier en daar een misstap zouden begaan, maar al bij al staat niemand ter discussie". Standard kreeg zondag op de 10e speeldag in de Jupiler Pro League een bijzonder pijnlijke 5-0 pandoering van rivaal Anderlecht. Na die smadelijke nederlaag schreeuwden enkele ontevreden supporters om het ontslag van Riga. Riga werd deze zomer aangesteld als coach bij de vicekampioen en bekerwinnaar, hij volgde Dominique D'Onofrio op. In de stand is Standard momenteel zesde, met vijftien punten uit tien duels. Donderdag spelen de Rouches op de derde speeldag van de Europa League op Sclessin tegen het Oekraïnse Vorskla Poltava. (Belga/KVDA)