In de kwartfinales van de Beker van België voetbal neemt Standard het op tegen KV Mechelen. Bekerhouder AA Gent ontmoet derdeklasser White Star Woluwe, Westerlo staat tegenover Lierse en Cercle Brugge bekampt Germinal Beerschot.

Woensdag werd in het bondsgebouw in Brussel geloot voor de kwartfinales in de Beker.

De kwartfinales worden over twee duels afgewerkt: de heenwedstrijden vinden plaats op 22 december, de terugwedstrijden op 26 januari.

In de halve finales komt de winnaar van Standard - KV Mechelen uit tegen die van AA Gent - Woluwe, en die van Westerlo - Lierse tegen die van Cercle Brugge - Germinal Beerschot.

Voordeel

Als Woluwe erin slaagt AA Gent uit te schakelen, dan mag de derdeklasser kiezen of het in de halve finales eerst uit of thuis speelt.

Een reglementswijziging bepaalt immers dat vanaf dit seizoen een team de voorkeur van locatie krijgt wanneer die wordt uitgeloot tegen een ploeg die twee klasses (of meer) hoger speelt.

In de kwartfinales van de Beker van België voetbal neemt Standard het op tegen KV Mechelen. Bekerhouder AA Gent ontmoet derdeklasser White Star Woluwe, Westerlo staat tegenover Lierse en Cercle Brugge bekampt Germinal Beerschot. Woensdag werd in het bondsgebouw in Brussel geloot voor de kwartfinales in de Beker. De kwartfinales worden over twee duels afgewerkt: de heenwedstrijden vinden plaats op 22 december, de terugwedstrijden op 26 januari. In de halve finales komt de winnaar van Standard - KV Mechelen uit tegen die van AA Gent - Woluwe, en die van Westerlo - Lierse tegen die van Cercle Brugge - Germinal Beerschot.Voordeel Als Woluwe erin slaagt AA Gent uit te schakelen, dan mag de derdeklasser kiezen of het in de halve finales eerst uit of thuis speelt. Een reglementswijziging bepaalt immers dat vanaf dit seizoen een team de voorkeur van locatie krijgt wanneer die wordt uitgeloot tegen een ploeg die twee klasses (of meer) hoger speelt.