Gohi Bi Zoro Cyriac, de Ivoriaanse aanvaller van Standard, moet geopereerd worden en komt dit seizoen vermoedelijk niet meer in actie. Dat maakte Standard dinsdag bekend.

Cyriac blesseerde zich in het competitieduel bij Cercle Brugge op 26 december aan de rechterknie. Onderzoek wees uit dat de ligamenten van de knie geraakt werden en dat de aanvaller onder het mes moet.

Eerder raakte al bekend dat de 20-jarige Cyriac, die dit seizoen al negen competitiedoelpunten voor Standard, niet mee op winterstage vertrok met de Rouches.

Standard reisde dinsdagvoormiddag af naar het Portugese Almancil, waar ze zich tot 15 januari voorbereiden op de terugronde. Op 8 januari spelen de Luikenaars een oefenduel tegen Hertha Berlijn, en op 14 januari tegen FC Utrecht.

Gohi Bi Zoro Cyriac, de Ivoriaanse aanvaller van Standard, moet geopereerd worden en komt dit seizoen vermoedelijk niet meer in actie. Dat maakte Standard dinsdag bekend. Cyriac blesseerde zich in het competitieduel bij Cercle Brugge op 26 december aan de rechterknie. Onderzoek wees uit dat de ligamenten van de knie geraakt werden en dat de aanvaller onder het mes moet. Eerder raakte al bekend dat de 20-jarige Cyriac, die dit seizoen al negen competitiedoelpunten voor Standard, niet mee op winterstage vertrok met de Rouches. Standard reisde dinsdagvoormiddag af naar het Portugese Almancil, waar ze zich tot 15 januari voorbereiden op de terugronde. Op 8 januari spelen de Luikenaars een oefenduel tegen Hertha Berlijn, en op 14 januari tegen FC Utrecht.