Op de persconferentie verklaarde manager Louis van Gaal - vergezeld van Adnan Januzaj overigens - dat hij op de zieke verdediger Phil Jones na over een nagenoeg fitte selectie beschikt. De Nederlander heeft dus een ruime keuze.

In het verdedigende compartiment worden na twee clean sheets in de Premier League (tegen Tottenham Hotspur en Aston Villa, beide 1-0 zeges) geen veranderingen verwacht in de basisopstelling van Man United. Vóór doelman Sergio Romero, die de voorkeur krijgt op de met Real Madrid flirtende David De Gea, zullen van links naar rechts Matteo Darmian, Daley Blind, Chris Smalling en Luke Shaw staan.

Op het middenveld komt Bastian Schweinsteiger - tegen Aston Villa nog invaller - wellicht voor het eerst in de basis ten koste van Michael Carrick. Naast de Duitse international lijkt Morgan Schneiderlin zeker van zijn plaats, al liet Van Gaal op de persconferentie verstaan dat Rode Duivel Marouane Fellaini 'mogelijk' aan de aftrap komt. De vraag die zich dan echter opdringt, is waar. Toch in de plaats van Schneiderlin om de Fransman wat rust te gunnen? 'Big Fella' kwam wegens een schorsing dit seizoen nog niet spelen toe in de eerste Premier League-duels.

In een vermoedelijke 4-2-3-1-opstelling blijft Wayne Rooney ondanks zijn matige prestaties de diepe spits - ook al bij gebrek aan waardig alternatief.

Daarachter zijn er nog enkele vraagtekens. De Spanjaard Juan Mata lijkt na zijn sterke wedstrijd tegen Aston Villa zeker van zijn plaats op rechts. Centraal achter Rooney speelt mogelijk Van Gaals landgenootMemphis Depay, al kan het zijn dat Januzaj mag blijven staan na zijn winnende doelpunt in Villa Park. Met Depay centraal, is zijn vervanger op links waarschijnlijk Ashley Young.

Een andere mogelijkheid is dat Fellaini centraal achter Rooney post vat, en Schneiderlin zijn plaats op het middenveldt behoudt.

Op de persconferentie verklaarde manager Louis van Gaal - vergezeld van Adnan Januzaj overigens - dat hij op de zieke verdediger Phil Jones na over een nagenoeg fitte selectie beschikt. De Nederlander heeft dus een ruime keuze.In het verdedigende compartiment worden na twee clean sheets in de Premier League (tegen Tottenham Hotspur en Aston Villa, beide 1-0 zeges) geen veranderingen verwacht in de basisopstelling van Man United. Vóór doelman Sergio Romero, die de voorkeur krijgt op de met Real Madrid flirtende David De Gea, zullen van links naar rechts Matteo Darmian, Daley Blind, Chris Smalling en Luke Shaw staan.Op het middenveld komt Bastian Schweinsteiger - tegen Aston Villa nog invaller - wellicht voor het eerst in de basis ten koste van Michael Carrick. Naast de Duitse international lijkt Morgan Schneiderlin zeker van zijn plaats, al liet Van Gaal op de persconferentie verstaan dat Rode Duivel Marouane Fellaini 'mogelijk' aan de aftrap komt. De vraag die zich dan echter opdringt, is waar. Toch in de plaats van Schneiderlin om de Fransman wat rust te gunnen? 'Big Fella' kwam wegens een schorsing dit seizoen nog niet spelen toe in de eerste Premier League-duels.In een vermoedelijke 4-2-3-1-opstelling blijft Wayne Rooney ondanks zijn matige prestaties de diepe spits - ook al bij gebrek aan waardig alternatief. Daarachter zijn er nog enkele vraagtekens. De Spanjaard Juan Mata lijkt na zijn sterke wedstrijd tegen Aston Villa zeker van zijn plaats op rechts. Centraal achter Rooney speelt mogelijk Van Gaals landgenootMemphis Depay, al kan het zijn dat Januzaj mag blijven staan na zijn winnende doelpunt in Villa Park. Met Depay centraal, is zijn vervanger op links waarschijnlijk Ashley Young.Een andere mogelijkheid is dat Fellaini centraal achter Rooney post vat, en Schneiderlin zijn plaats op het middenveldt behoudt.