Dit weekend staat de eerste speeldag van de Engelse competitie 2011-2012 op het programma, maar door de aanhoudende onrust in het land wordt de start van de Premier League mogelijk uitgesteld.

Donderdag staat een vergadering op het programma. Dan zullen de verantwoordelijken de knoop doorhakken.

Zaterdag staan in de hoofdstad Londen drie Premier Leagueduels op het programma: Tottenham-Everton, Fulham-Aston Villa en QPR-Bolton.

Politie

Londen en andere Engelse steden worden al sinds zaterdag geteisterd door zware rellen. Omdat hiervoor alle politiecapaciteit nodig is, kan de veiligheid van de spelers en fans mogelijk niet worden gegarandeerd.

Eerder werden al de oefeninterland Engeland-Nederland, voorzien voor vanavond in Wembley in Londen, en een aantal matchen uit de Carling Cup uitgesteld. (Belga/KVDA)

Dit weekend staat de eerste speeldag van de Engelse competitie 2011-2012 op het programma, maar door de aanhoudende onrust in het land wordt de start van de Premier League mogelijk uitgesteld. Donderdag staat een vergadering op het programma. Dan zullen de verantwoordelijken de knoop doorhakken. Zaterdag staan in de hoofdstad Londen drie Premier Leagueduels op het programma: Tottenham-Everton, Fulham-Aston Villa en QPR-Bolton. Politie Londen en andere Engelse steden worden al sinds zaterdag geteisterd door zware rellen. Omdat hiervoor alle politiecapaciteit nodig is, kan de veiligheid van de spelers en fans mogelijk niet worden gegarandeerd. Eerder werden al de oefeninterland Engeland-Nederland, voorzien voor vanavond in Wembley in Londen, en een aantal matchen uit de Carling Cup uitgesteld. (Belga/KVDA)