Gavin Bazunu (20, Portsmouth)

De jonge Ier is een jeugdproduct van Manchester City, dat hem momenteel uitleent aan Portsmouth. In de League One verricht hij wekelijks spectaculaire reddingen. Bazunu is ook de vaste doelman van de Ierse nationale ploeg.

GETTY
© GETTY

Konstantinos Tzolakis (19, Olympiacos)

Reflexen, uitstraling, lengte. De jonge Griek heeft alles om een topkeeper te worden. Hij maakte deze zomer indruk tijdens de play-offwedstrijden van de Champions League.

GETTY
© GETTY

Maarten Vandevoordt (19, KRC Genk)

Op zijn 19e is de Limburgse keeper een echte leidersfiguur en een van de steunpilaren van KRC Genk. De jeugdinternational valt op met zijn reflexen en voetballend vermogen.

Belga Image
© Belga Image

Dogan Alemdar (19, Stade Rennes)

Was op zijn 17e de jongste aanvoerder ooit van jeugdclub Kayserispor. Tegenwoordig is het Turks talent ploegmaat van Jérémy Doku bij Stade Rennes.

GETTY
© GETTY

Bart Verbruggen (19, Anderlecht)

Kreeg door de blessure van Hendrik Van Crombrugge vorig jaar zijn kans in de Champions' play-offs. Zijn debuut op het veld van Club Brugge werd gesmaakt en hij bleef tot het einde van het seizoen onder de lat staan.

Belga Image
© Belga Image
De jonge Ier is een jeugdproduct van Manchester City, dat hem momenteel uitleent aan Portsmouth. In de League One verricht hij wekelijks spectaculaire reddingen. Bazunu is ook de vaste doelman van de Ierse nationale ploeg. Reflexen, uitstraling, lengte. De jonge Griek heeft alles om een topkeeper te worden. Hij maakte deze zomer indruk tijdens de play-offwedstrijden van de Champions League.Op zijn 19e is de Limburgse keeper een echte leidersfiguur en een van de steunpilaren van KRC Genk. De jeugdinternational valt op met zijn reflexen en voetballend vermogen.Was op zijn 17e de jongste aanvoerder ooit van jeugdclub Kayserispor. Tegenwoordig is het Turks talent ploegmaat van Jérémy Doku bij Stade Rennes.Kreeg door de blessure van Hendrik Van Crombrugge vorig jaar zijn kans in de Champions' play-offs. Zijn debuut op het veld van Club Brugge werd gesmaakt en hij bleef tot het einde van het seizoen onder de lat staan.