Club Brugge is op zoek naar een nieuwe trainer na het ontslag van Adrie Koster. Het Laatste Nieuws schrijft vandaag dat onder anderen de Engelsman Steve McClaren (50) werd aangeboden bij blauw-zwart. McClaren zit sinds begin oktober zonder job, nadat hij wegens tegenvallende resultaten opstapte bij de Engelse tweedeklasser Nottingham Forest. Begin dit jaar was hij door het Duitse Wolfsburg ontslagen wegens tegenvallende prestaties.

Zijn grootste successen boekte McClaren met FC Twente, waarmee hij in 2010 Nederlands kampioen werd, en Middlesbrough, waarmee hij in 2004 de Engelse League Cup won en in 2006 de finale van de UEFA Cup bereikte (0-4 verlies tegen Sevilla).

Eerder was McClaren onder meer assistent-trainer van Alex Ferguson bij Manchester United (1998-2001). Van augustus 2006 tot november 2007 coachte hij het Engelse elftal, maar werd ontslagen omdat het team zich niet kwalificeerde voor het EK 2008.

Nog volgens Het Laatste Nieuws werden ook de Israëliër Avram Grant (ex-Chelsea) en de Nederlander Arie Haan (ex-Anderlecht en -Standard) bij Club aangeboden. (KVDA)

Club Brugge is op zoek naar een nieuwe trainer na het ontslag van Adrie Koster. Het Laatste Nieuws schrijft vandaag dat onder anderen de Engelsman Steve McClaren (50) werd aangeboden bij blauw-zwart. McClaren zit sinds begin oktober zonder job, nadat hij wegens tegenvallende resultaten opstapte bij de Engelse tweedeklasser Nottingham Forest. Begin dit jaar was hij door het Duitse Wolfsburg ontslagen wegens tegenvallende prestaties. Zijn grootste successen boekte McClaren met FC Twente, waarmee hij in 2010 Nederlands kampioen werd, en Middlesbrough, waarmee hij in 2004 de Engelse League Cup won en in 2006 de finale van de UEFA Cup bereikte (0-4 verlies tegen Sevilla). Eerder was McClaren onder meer assistent-trainer van Alex Ferguson bij Manchester United (1998-2001). Van augustus 2006 tot november 2007 coachte hij het Engelse elftal, maar werd ontslagen omdat het team zich niet kwalificeerde voor het EK 2008.Nog volgens Het Laatste Nieuws werden ook de Israëliër Avram Grant (ex-Chelsea) en de Nederlander Arie Haan (ex-Anderlecht en -Standard) bij Club aangeboden. (KVDA)