Rode Duivel Steven Defour liet nog eens van zich spreken in Portugal. In de 2-0-overwinning van FC Porto tegen Vitória Setúbal maakte de middenvelder als invaller het laatste doelpunt in de 87e minuut.

Voor Defour (25) is het nog maar zijn tweede doelpunt dit seizoen. De ex-voetballer van RC Genk en Standard zit meer dan hem lief is op de invallersbank. De assist kwam van de Franse belofte-international Eliaquim Mangala (ex-Standard), die de zestienmeter binnenkwam en met een voorzet/schot de bal tot bij Defour kreeg, die maar binnen te tikken had.

Mangala stond de hele wedstrijd op het veld, centraal in de verdediging. Met zijn assist toont hij nog maar eens aan dat hij een van de sterkhouders is bij de Portugese meervoudige kampioen. Eerder dit seizoen stond Mangala - die zo'n zeventien miljoen euro moet kosten - in de belangstelling van Manchester City. Naast de club van Vincent Kompany trokken ook kampioen Manchester United, Bayern München en AC Milan al aan de mouw van het talent.

In de stand nadert FC Porto tot op een punt van leider Benfica, dat wel nog een wedstrijd tegoed heeft. Met nog drie speeldagen voor de boeg belooft de Portugese competitie een razend spannende tweestrijd te worden.

Kijk hier nog eens naar de goal van Defour:

Rode Duivel Steven Defour liet nog eens van zich spreken in Portugal. In de 2-0-overwinning van FC Porto tegen Vitória Setúbal maakte de middenvelder als invaller het laatste doelpunt in de 87e minuut. Voor Defour (25) is het nog maar zijn tweede doelpunt dit seizoen. De ex-voetballer van RC Genk en Standard zit meer dan hem lief is op de invallersbank. De assist kwam van de Franse belofte-international Eliaquim Mangala (ex-Standard), die de zestienmeter binnenkwam en met een voorzet/schot de bal tot bij Defour kreeg, die maar binnen te tikken had. Mangala stond de hele wedstrijd op het veld, centraal in de verdediging. Met zijn assist toont hij nog maar eens aan dat hij een van de sterkhouders is bij de Portugese meervoudige kampioen. Eerder dit seizoen stond Mangala - die zo'n zeventien miljoen euro moet kosten - in de belangstelling van Manchester City. Naast de club van Vincent Kompany trokken ook kampioen Manchester United, Bayern München en AC Milan al aan de mouw van het talent.In de stand nadert FC Porto tot op een punt van leider Benfica, dat wel nog een wedstrijd tegoed heeft. Met nog drie speeldagen voor de boeg belooft de Portugese competitie een razend spannende tweestrijd te worden. Kijk hier nog eens naar de goal van Defour: