Steven Defour neemt het met Porto in de kwartfinales van de Europa League op tegen het Spaanse Sevilla. Dat is het resultaat van de loting in het Zwitserse Nyon. Porto, dat donderdag het Napoli van Dries Mertens wipte, speelt op donderdag 3 april eerst thuis. De terugwedstrijden van de kwartfinales worden een week later (10 april) afgewerkt.

Jan Wuytens en Yves De Winter nemen het met het Nederlandse AZ op tegen Benfica. De Portugezen wipten donderdag het Tottenham van Rode Duivels Chadli, Dembele en Vertonghen.

De Italiaanse grootmacht Juventus speelt om een plaats in de halve finales tegen Lyon. De Fransen beginnen thuis.

De vierde kwartfinale gaat tussen het Zwitserse Basel en het Spaanse Valencia. (Belga/INM)

Steven Defour neemt het met Porto in de kwartfinales van de Europa League op tegen het Spaanse Sevilla. Dat is het resultaat van de loting in het Zwitserse Nyon. Porto, dat donderdag het Napoli van Dries Mertens wipte, speelt op donderdag 3 april eerst thuis. De terugwedstrijden van de kwartfinales worden een week later (10 april) afgewerkt. Jan Wuytens en Yves De Winter nemen het met het Nederlandse AZ op tegen Benfica. De Portugezen wipten donderdag het Tottenham van Rode Duivels Chadli, Dembele en Vertonghen. De Italiaanse grootmacht Juventus speelt om een plaats in de halve finales tegen Lyon. De Fransen beginnen thuis. De vierde kwartfinale gaat tussen het Zwitserse Basel en het Spaanse Valencia. (Belga/INM)