Steven Martens wordt de nieuwe ceo van de Belgische Voetbalbond (KBVB). Hij volgt de in juni vorig jaar ontslagen Jean-Marie Philips op. Dat vernam Sport/Voetbalmagazine en is bevestigd door de KBVB. De 46-jarige Martens is momenteel nog werkzaam als sportief directeur van de Britse tennisbond Lawn Tennis Association (LTA) en zal op 1 mei zijn nieuwe functie opnemen.

In het verleden was Martens onder meer directeur van de Vlaamse Tennisvereniging en kapitein van het Belgische Fed Cup- en Davis Cupteam.

De KBVB was sinds november vorig jaar op zoek naar een opvolger voor Jean-Marie Philips, die in juni was ontslagen als ceo. In totaal stelden zich 127 personen kandidaat.

Steven Martens wordt de nieuwe ceo van de Belgische Voetbalbond (KBVB). Hij volgt de in juni vorig jaar ontslagen Jean-Marie Philips op. Dat vernam Sport/Voetbalmagazine en is bevestigd door de KBVB. De 46-jarige Martens is momenteel nog werkzaam als sportief directeur van de Britse tennisbond Lawn Tennis Association (LTA) en zal op 1 mei zijn nieuwe functie opnemen. In het verleden was Martens onder meer directeur van de Vlaamse Tennisvereniging en kapitein van het Belgische Fed Cup- en Davis Cupteam. De KBVB was sinds november vorig jaar op zoek naar een opvolger voor Jean-Marie Philips, die in juni was ontslagen als ceo. In totaal stelden zich 127 personen kandidaat.