In het openingsduel van de vierde speeldag hebben Lierse en Beerschot gisteravond 1-1 gelijkgespeeld. Bij Beerschot maakte doelman Stijn Stijnen zijn wederoptreden in eerste klasse.

De ex-Rode Duivel, die in februari voor het laatst onder de lat stond bij Club Brugge, keepte een vlekkeloze partij en kreeg in de toegevoegde tijd geel wegens tijdtrekken.

Op de website van Beerschot reageerde Stijnen tevreden over zijn 'comeback'. "Een leuke binnenkomer. In je eerste wedstrijd bij een nieuwe club wil je toch goed presteren. Als je 1-0 achter komt en in extremis gelijk maakt, kan je enkel tevreden zijn."

Stijnen had het wel over een debuut in moeilijke omstandigheden. "Na wat er vandaag allemaal geroepen werd door de Liersefans, kan het de volgende weken alleen maar makkelijker worden voor mij. Ik vond het fantastisch hoe de Beerschotsupporters reageerden."

In de stand is Beerschot voorlopig zevende, met vijf punten uit vier duels. Lierse staat dertiende met drie punten. Zaterdag en zondag worden de resterende wedstrijden van de vierde speeldag afgewerkt. (Belga/KVDA)

In het openingsduel van de vierde speeldag hebben Lierse en Beerschot gisteravond 1-1 gelijkgespeeld. Bij Beerschot maakte doelman Stijn Stijnen zijn wederoptreden in eerste klasse. De ex-Rode Duivel, die in februari voor het laatst onder de lat stond bij Club Brugge, keepte een vlekkeloze partij en kreeg in de toegevoegde tijd geel wegens tijdtrekken. Op de website van Beerschot reageerde Stijnen tevreden over zijn 'comeback'. "Een leuke binnenkomer. In je eerste wedstrijd bij een nieuwe club wil je toch goed presteren. Als je 1-0 achter komt en in extremis gelijk maakt, kan je enkel tevreden zijn." Stijnen had het wel over een debuut in moeilijke omstandigheden. "Na wat er vandaag allemaal geroepen werd door de Liersefans, kan het de volgende weken alleen maar makkelijker worden voor mij. Ik vond het fantastisch hoe de Beerschotsupporters reageerden." In de stand is Beerschot voorlopig zevende, met vijf punten uit vier duels. Lierse staat dertiende met drie punten. Zaterdag en zondag worden de resterende wedstrijden van de vierde speeldag afgewerkt. (Belga/KVDA)