Stijn Stijnen is opnieuw aan het trainen. De ex-doelman van Club Brugge werd dinsdag door een fotograaf van Het Belang van Limburg gespot op het terrein van derdeprovincialer Standaard Viversel. Hij werd er onder handen genomen door keeperstrainer Theo Custers.

Stijnens zaakwaarnemer Renée Vandermeersch bevestigt in de krant dat Stijnen, die donderdag 30 wordt, aan zijn comeback aan het werken is.

"Hij is aan het werk met de juiste mensen. Stijn geeft zich niet gewonnen", zegt ze aan de krant. "Hij denkt meer dan ooit aan de voortzetting van zijn carrière. In België of in het buitenland? Dat zullen we te gepasten tijde wel zien. Ik ben in ieder geval bezig met het leggen van contacten."

"Het is de bedoeling dat Stijnen volgend seizoen bij de start van de voorbereiding ergens opduikt. Wie hem heeft afgeschreven, heeft het fout voor."

Lastercampagne

Club Brugge beëindigde eind februari de samenwerking met Stijnen, nadat was uitgelekt dat de doelman onder valse naam op internetfora een anonieme lastercampagne had gevoerd tegen zijn club en zijn ploegmaats. Ook had hij zijn eigen prestaties verheerlijkt. Zijn vriendin en zijn broer namen tevergeefs de schuld op zich.

"Stijn heeft toen even diep gezeten," bevestigt Vandermeersch de geruchten. "Hij is toen voor een week naar Tenerife vertrokken. Om te bezinnen, neem ik aan." (KVDA)

Stijn Stijnen is opnieuw aan het trainen. De ex-doelman van Club Brugge werd dinsdag door een fotograaf van Het Belang van Limburg gespot op het terrein van derdeprovincialer Standaard Viversel. Hij werd er onder handen genomen door keeperstrainer Theo Custers. Stijnens zaakwaarnemer Renée Vandermeersch bevestigt in de krant dat Stijnen, die donderdag 30 wordt, aan zijn comeback aan het werken is. "Hij is aan het werk met de juiste mensen. Stijn geeft zich niet gewonnen", zegt ze aan de krant. "Hij denkt meer dan ooit aan de voortzetting van zijn carrière. In België of in het buitenland? Dat zullen we te gepasten tijde wel zien. Ik ben in ieder geval bezig met het leggen van contacten." "Het is de bedoeling dat Stijnen volgend seizoen bij de start van de voorbereiding ergens opduikt. Wie hem heeft afgeschreven, heeft het fout voor." Lastercampagne Club Brugge beëindigde eind februari de samenwerking met Stijnen, nadat was uitgelekt dat de doelman onder valse naam op internetfora een anonieme lastercampagne had gevoerd tegen zijn club en zijn ploegmaats. Ook had hij zijn eigen prestaties verheerlijkt. Zijn vriendin en zijn broer namen tevergeefs de schuld op zich. "Stijn heeft toen even diep gezeten," bevestigt Vandermeersch de geruchten. "Hij is toen voor een week naar Tenerife vertrokken. Om te bezinnen, neem ik aan." (KVDA)