Na dit seizoen wordt de situatie opnieuw bekeken, meldt de Truiense club.

STVV kampte na de knieblessure van Laurent Henkinet met een keepersprobleem. De 18-jarige goalie, die in doel al geruime tijd de geblesseerde Marc Volders verving, blesseerde zich zaterdag tegen Westerlo en is enkele maanden buiten strijd. Daardoor had het team van Guido Brepoels met Sven Van der Jeugt nog slechts één fitte doelman.

PSV

De 28-jarige Castro begon zijn profcarrière bij RC Genk en trok in 2002 naar Sint-Truiden. Drie seizoenen later tekende hij een contract bij Roda JC, waar hij tot vorige zomer actief was. Enkele maanden later ging hij aan de slag bij PSV, om een blessure van de derde doelman op te vangen.

Castro trainde dinsdagvoormiddag al mee met de A-kern van STVV, maar op zijn debuut is het nog even wachten. Bij internationale transfers geldt een wachttijd van zeven dagen, waardoor Castro zondag dus nog niet inzetbaar is in het competitieduel tegen AA Gent.

Na dit seizoen wordt de situatie opnieuw bekeken, meldt de Truiense club. STVV kampte na de knieblessure van Laurent Henkinet met een keepersprobleem. De 18-jarige goalie, die in doel al geruime tijd de geblesseerde Marc Volders verving, blesseerde zich zaterdag tegen Westerlo en is enkele maanden buiten strijd. Daardoor had het team van Guido Brepoels met Sven Van der Jeugt nog slechts één fitte doelman. PSV De 28-jarige Castro begon zijn profcarrière bij RC Genk en trok in 2002 naar Sint-Truiden. Drie seizoenen later tekende hij een contract bij Roda JC, waar hij tot vorige zomer actief was. Enkele maanden later ging hij aan de slag bij PSV, om een blessure van de derde doelman op te vangen. Castro trainde dinsdagvoormiddag al mee met de A-kern van STVV, maar op zijn debuut is het nog even wachten. Bij internationale transfers geldt een wachttijd van zeven dagen, waardoor Castro zondag dus nog niet inzetbaar is in het competitieduel tegen AA Gent.