Je zou haast vergeten dat Liverpool naast Daniel Sturridge nog een andere (top)spits in de rangen lopen heeft. Ondanks alle speculaties die hem deze zomer gelinkt hebben aan Arsenal en Real Madrid ligt de Uruguayaanse sterspeler nog steeds onder contract bij Liverpool. De flamboyante spits heeft zijn schorsing van tien speeldagen wegens bijten in de arm van Chelseaspeler Branislav Ivanovi? aan het einde van vorig seizoen er op zitten.

Noodzakelijk

In de tien wedstrijden dat Liverpool moest afwerken zonder de Uruguayaanse wervelwind won het zes keer en speelde het drie keer gelijk. Daniel Sturridge en Philippe Coutinho hielpen Liverpool mee aan deze mooie reeks. Enkel de laatste competitiewedstrijd tegen Southampton werd verloren.

Heeft Liverpool Suárez dan wel nodig als je 21 op 30 kan halen? Aangezien Coutinho tot eind oktober buiten strijd is met een schouderletsel is het antwoord volmondig ja.

Geheime wedstrijden

Er wordt dus veel van Suárez verwacht. Hij kreeg de voorbije weken een aangepast voorbereidingsprogramma om hem meteen wedstrijdfit opnieuw te kunnen inzetten.

Liverpool heeft speciaal voor hem wedstrijden achter gesloten deuren georganiseerd om hem in vorm te houden. Liverpooltrainer Brendan Rodgers heeft al aangegeven zeer tevreden te zijn met Suárez' voorbereiding.

League Cup

Dit weekend kan Suárez tegen Sunderland (ook voor Mignolet wordt het aantreden tegen zijn ex-club een speciale wedstrijd) zijn competitiedebuut maken voor Liverpool dit seizoen.

Maar eerst is er al de kraker in de League Cup match woensdagavond tegen niemand minder dan Manchester United. Ook daar heeft Suárez nare herinneringen aan door het racisme-incident met Patrice Evra. Onze Unitedbelg Fellaini zal Suárez ontegensprekelijk wel een aantal keer tegenkomen. (IVD)

Je zou haast vergeten dat Liverpool naast Daniel Sturridge nog een andere (top)spits in de rangen lopen heeft. Ondanks alle speculaties die hem deze zomer gelinkt hebben aan Arsenal en Real Madrid ligt de Uruguayaanse sterspeler nog steeds onder contract bij Liverpool. De flamboyante spits heeft zijn schorsing van tien speeldagen wegens bijten in de arm van Chelseaspeler Branislav Ivanovi? aan het einde van vorig seizoen er op zitten. NoodzakelijkIn de tien wedstrijden dat Liverpool moest afwerken zonder de Uruguayaanse wervelwind won het zes keer en speelde het drie keer gelijk. Daniel Sturridge en Philippe Coutinho hielpen Liverpool mee aan deze mooie reeks. Enkel de laatste competitiewedstrijd tegen Southampton werd verloren. Heeft Liverpool Suárez dan wel nodig als je 21 op 30 kan halen? Aangezien Coutinho tot eind oktober buiten strijd is met een schouderletsel is het antwoord volmondig ja. Geheime wedstrijdenEr wordt dus veel van Suárez verwacht. Hij kreeg de voorbije weken een aangepast voorbereidingsprogramma om hem meteen wedstrijdfit opnieuw te kunnen inzetten. Liverpool heeft speciaal voor hem wedstrijden achter gesloten deuren georganiseerd om hem in vorm te houden. Liverpooltrainer Brendan Rodgers heeft al aangegeven zeer tevreden te zijn met Suárez' voorbereiding. League CupDit weekend kan Suárez tegen Sunderland (ook voor Mignolet wordt het aantreden tegen zijn ex-club een speciale wedstrijd) zijn competitiedebuut maken voor Liverpool dit seizoen.Maar eerst is er al de kraker in de League Cup match woensdagavond tegen niemand minder dan Manchester United. Ook daar heeft Suárez nare herinneringen aan door het racisme-incident met Patrice Evra. Onze Unitedbelg Fellaini zal Suárez ontegensprekelijk wel een aantal keer tegenkomen. (IVD)