Elke week berichten we in The Life of Kevin over Kevin De Bruyne bij Manchester City. Deze keer: als KDB zondag tegen Crystal Palace een assist geeft, zal dat zijn 100e voor City zijn in alle competities samen.

Elke week berichten we in The Life of Kevin over Kevin De Bruyne bij Manchester City. Deze keer: Manchester City blijft op de sukkel. Tijd voor revanche, bij Southampton en in de ligabeker tegen Arsenal.

Elke week berichten we in The Life of Kevin over Kevin De Bruyne bij Manchester City. Deze keer: alle focus op Manchester dit weekend, voor een derby met extra piment: wie is de beste middenvelder?

Elke week berichten we in The Life of Kevin over Kevin De Bruyne bij Manchester City. Deze keer: de middenvelder is opgenomen in de shortlist van FIFA voor Speler van het Jaar.

Elke week berichten we in The Life of Kevin over Kevin De Bruyne bij Manchester City. Deze keer: terug naar het Engelse leven en het bommetje van Mourinho.

In The Life of Kevin gaan we elke week op zoek naar nieuws over Kevin De Bruyne. Deze keer: belonen de spelers Kevin De Bruyne aan de vooravond van het weekend waarin het doek over de Premier League valt?