Elke week berichten we in The Life of Kevin over Kevin De Bruyne bij Manchester City. Deze keer: nu de besprekingen rond zijn verbeterd contract tot 2025 zijn afgerond, is het tijd om te oogsten.

Elke week berichten we in The Life of Kevin over Kevin De Bruyne bij Manchester City. Deze keer: het verlies in de derby was een afknapper, de zege tegen Southampton dan weer een opsteker voor Kevin De Bruyne, die twee keer scoorde.

Elke week berichten we in The Life of Kevin over Kevin De Bruyne bij Manchester City. Deze keer: na een (te) korte zomer spaarde Pep Guardiola hem geregeld in het najaar, maar uiteindelijk werd het drukke januariprogramma hem alsnog fataal.

Elke week berichten we in The Life of Kevin over Kevin De Bruyne bij Manchester City. Deze keer: als KDB zondag tegen Crystal Palace een assist geeft, zal dat zijn 100e voor City zijn in alle competities samen.

Elke week berichten we in The Life of Kevin over Kevin De Bruyne bij Manchester City. Deze keer: Manchester City blijft op de sukkel. Tijd voor revanche, bij Southampton en in de ligabeker tegen Arsenal.

Elke week berichten we in The Life of Kevin over Kevin De Bruyne bij Manchester City. Deze keer: alle focus op Manchester dit weekend, voor een derby met extra piment: wie is de beste middenvelder?

Elke week berichten we in The Life of Kevin over Kevin De Bruyne bij Manchester City. Deze keer: de middenvelder is opgenomen in de shortlist van FIFA voor Speler van het Jaar.

Elke week berichten we in The Life of Kevin over Kevin De Bruyne bij Manchester City. Deze keer: terug naar het Engelse leven en het bommetje van Mourinho.