De Rode Duivel ging afgelopen weekend met kleinste verschil winnen in Sevilla. Wie anders dan Radamel Falcao trapte een kwartier voor tijd zijn ploeg op voorsprong, na sterk voorbereidend werk van Raúl García. Het was al de 25e treffer van het seizoen voor de Colombiaanse international. Verder hield Thibaut Courtois zijn netten schoon. Dankzij de zege vergroot Atlético zijn voorsprong op eerste achtervolger Real Sociedad tot dertien punten. De tweede ploeg uit Madrid is zo haast zeker van de derde stek en het bijhorende ticket voor de Champions League.

Volgende week staat de derby tegen Real op het programma. Atlético kan revanche nemen voor de kansloze 2-0 nederlaag in de heenwedstrijd. Als de Colchoneros winnen, komen ze op gelijke hoogte van de stadsrivaal. (NN)

De Rode Duivel ging afgelopen weekend met kleinste verschil winnen in Sevilla. Wie anders dan Radamel Falcao trapte een kwartier voor tijd zijn ploeg op voorsprong, na sterk voorbereidend werk van Raúl García. Het was al de 25e treffer van het seizoen voor de Colombiaanse international. Verder hield Thibaut Courtois zijn netten schoon. Dankzij de zege vergroot Atlético zijn voorsprong op eerste achtervolger Real Sociedad tot dertien punten. De tweede ploeg uit Madrid is zo haast zeker van de derde stek en het bijhorende ticket voor de Champions League. Volgende week staat de derby tegen Real op het programma. Atlético kan revanche nemen voor de kansloze 2-0 nederlaag in de heenwedstrijd. Als de Colchoneros winnen, komen ze op gelijke hoogte van de stadsrivaal. (NN)