Opnieuw gaf coach Julen Lopetegui de voorkeur aan Keylor Navas, die aan zijn vijfde seizoen in Madrileense loondienst bezig is.

Toen Courtois voor 40 miljoen euro de oversteek maakte van Chelsea naar Real, benadrukte de Costaricaanse doelman dat hij zijn plaats onder de lat niet zomaar zou afstaan.

Courtois zat op de bank trouwens naast onder anderen Raphaël Varane en Luka Modric, die ook vorige week niet in de basis stonden.

Gewonnen

Real Madrid won wel met 1-4 en staat met 6 op 6 naast FC Barcelona aan de leiding in de stand. De Koninklijke kwam iets voorbije het kwartier wel op achterstand maar Karim Benzema (twee keer), Sergio Ramos en Gareth Bale trokken de scheve situatie recht.

Opnieuw gaf coach Julen Lopetegui de voorkeur aan Keylor Navas, die aan zijn vijfde seizoen in Madrileense loondienst bezig is.Toen Courtois voor 40 miljoen euro de oversteek maakte van Chelsea naar Real, benadrukte de Costaricaanse doelman dat hij zijn plaats onder de lat niet zomaar zou afstaan. Courtois zat op de bank trouwens naast onder anderen Raphaël Varane en Luka Modric, die ook vorige week niet in de basis stonden.Real Madrid won wel met 1-4 en staat met 6 op 6 naast FC Barcelona aan de leiding in de stand. De Koninklijke kwam iets voorbije het kwartier wel op achterstand maar Karim Benzema (twee keer), Sergio Ramos en Gareth Bale trokken de scheve situatie recht.