Thibaut Courtois heeft in de Madrileense derby tussen Real en Atletico in de Spaanse Primera Division een blessure aan de wijsvinger van zijn linkerhand opgelopen. De ernst van de blessure is nog niet duidelijk, het sluitstuk van de Rode Duivels ondergaat bijkomende testen. Dat meldt zijn club Atletico.

De nationale nummer één ging op de zevende speeldag met 0-1 winnen op het veld van aartsrivaal Real Madrid, waar recordaankoop Gareth Bale op de bank startte. Diego Costa scoorde na elf minuten het enige doelpunt van de avond in Bernabeu. In de slotfase liet Courtois zich ei zo na verrassen door Bale toen hij tijd probeerde te rekken.

Dankzij de zege blijft Atlético na zeven speeldagen samen met FC Barcelona met het maximum van de punten aan de leiding in Spanje. Real volgt op de derde plaats met vijf punten minder dan het leidersduo.

Wilmots maakt selectie Kroatië en Wales bekend

Donderdag maakt bondscoach Marc Wilmots zijn selectie voor de cruciale WK-kwalificatie-interlands tegen Kroatië (11/10 in Zagreb) en Wales (15/10 in Brussel) bekend. In WK-kwalificatiegroep A kreeg Courtois in acht duels nog maar twee doelpunten tegen.

Thibaut Courtois heeft in de Madrileense derby tussen Real en Atletico in de Spaanse Primera Division een blessure aan de wijsvinger van zijn linkerhand opgelopen. De ernst van de blessure is nog niet duidelijk, het sluitstuk van de Rode Duivels ondergaat bijkomende testen. Dat meldt zijn club Atletico. De nationale nummer één ging op de zevende speeldag met 0-1 winnen op het veld van aartsrivaal Real Madrid, waar recordaankoop Gareth Bale op de bank startte. Diego Costa scoorde na elf minuten het enige doelpunt van de avond in Bernabeu. In de slotfase liet Courtois zich ei zo na verrassen door Bale toen hij tijd probeerde te rekken. Dankzij de zege blijft Atlético na zeven speeldagen samen met FC Barcelona met het maximum van de punten aan de leiding in Spanje. Real volgt op de derde plaats met vijf punten minder dan het leidersduo. Wilmots maakt selectie Kroatië en Wales bekendDonderdag maakt bondscoach Marc Wilmots zijn selectie voor de cruciale WK-kwalificatie-interlands tegen Kroatië (11/10 in Zagreb) en Wales (15/10 in Brussel) bekend. In WK-kwalificatiegroep A kreeg Courtois in acht duels nog maar twee doelpunten tegen.