FC Barcelona raast door de Primera Division maar krijgt Atletico Madrid niet van zich afgeschud. Maar manschappen van trainer Diego Simeone genieten meer van het feit dat ze voor stadsrivaal Real Madrid staan, zo zegt Rode Duivel Thibaut Courtois.

Net als FC Barcelona is Atletico Madrid na negen speeldagen nog steeds ongeslagen, met 25 op 27. Real Madrid is vierde met acht punten minder.

Atletico voor Real

"We hebben al acht matchen na elkaar gewonnen in de competitie. Veel ploegen hebben nu angst om tegen ons te moeten spelen. Dat is fijn", vertelde Atleticodoelman Thibaut Courtois aan Sporza.

Meer nog dan van de eerste plaats genieten Los Rojiblancos van het feit dat ze voor stadsrivaal Real staan. Thibaut Courtois: "De fans vinden dat geweldig en we willen dat zo lang mogelijk houden. Dit geeft de fans een goed gevoel in deze crisistijd."

Diego Simeone

Volgens Thibaut Courtois is een groot deel van de opmars van Atletico Madrid te danken aan de Argentijnse coach Diego Simeone.

"Sinds zijn komst gaat het ons voor de wind," aldus onze nationale doelman. "Hij heeft een paar dingen veranderd. We spelen nu met meer agressiviteit. Tactisch is hij ook erg sterk. Tot nu toe werkt zijn aanpak goed." (KVDA)

FC Barcelona raast door de Primera Division maar krijgt Atletico Madrid niet van zich afgeschud. Maar manschappen van trainer Diego Simeone genieten meer van het feit dat ze voor stadsrivaal Real Madrid staan, zo zegt Rode Duivel Thibaut Courtois. Net als FC Barcelona is Atletico Madrid na negen speeldagen nog steeds ongeslagen, met 25 op 27. Real Madrid is vierde met acht punten minder. Atletico voor Real "We hebben al acht matchen na elkaar gewonnen in de competitie. Veel ploegen hebben nu angst om tegen ons te moeten spelen. Dat is fijn", vertelde Atleticodoelman Thibaut Courtois aan Sporza. Meer nog dan van de eerste plaats genieten Los Rojiblancos van het feit dat ze voor stadsrivaal Real staan. Thibaut Courtois: "De fans vinden dat geweldig en we willen dat zo lang mogelijk houden. Dit geeft de fans een goed gevoel in deze crisistijd." Diego Simeone Volgens Thibaut Courtois is een groot deel van de opmars van Atletico Madrid te danken aan de Argentijnse coach Diego Simeone. "Sinds zijn komst gaat het ons voor de wind," aldus onze nationale doelman. "Hij heeft een paar dingen veranderd. We spelen nu met meer agressiviteit. Tactisch is hij ook erg sterk. Tot nu toe werkt zijn aanpak goed." (KVDA)